Ferplast Drinky 150 ml Drinkfles Mini Duna met zuignap
Drinky 150 ml Drinkfles Mini Duna met zuignap €4,95

Drinky 150 ml Drinkfles Mini Duna met zuignap

€4,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Drinky 150 ml Drinkfles Mini Duna met zuignap

Het Ferplast drinkflesje is speciaal ontwikkeld voor de Mini Duna Hamster + Decor kooi. De Drinky 150 wordt geleverd inclusief houder en zuignappen om het flesje te kunnen bevestigen in de Ferplast Mini Duna. Indien de drinkflesjes ander worden gebruikt dan bedoeld en in een aquarium of terrarium worden geplaatst, bestaat de kans dat ze uit de houder glijden.

De Ferplast Drinky 150 ml Drinkfles met zuignap is geschikt voor

Ferplast Duna Multy
Ferplast Mini Duna Hamster
Ferplast Mini Duna Multy
Ferplast Combi 1
Ferplast Combi 2

De Ferplast Drinky 150 ml Drinkfles met zuignap is niet geschikt voor

x Het los ophangen in een terrarium/aquarium

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft som zijn eigen voorkeuren.

Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Specificaties
Inhoud: 150 ml
Geschikt voor: Knaagdieren | Ferplast Duna Multy, Ferplast Mini Duna Hamster, Ferplast Mini Duna Multy, Ferplast Combi 1, Ferplast Combi 2
Bijzonderheden: -
Ferplast Drinky 150 ml Drinkfles Mini Duna met zuignap
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Nerissa 09 Januari 2021

Goede fles en ook handig dat ze klemen erbij gedaan hebben om de kooi beter af te sluiten bij mij lekt die fles niet en laat ook niet los dus ik ben tevreden

10 / 10
Judith 08 Januari 2021

wij zijn hier heel blij mee. Goedkoop en ook nog is top kwaliteit.

8 / 10
Janine Heerema 01 Oktober 2019

Prima waterflesje.
Hij lekte eerst maar toen ik tape om de rand van het dekseltje had gedaan (zodat de deksel meer klemt/afsluit) was dat opgelost.

4 / 10
Laura 08 Februari 2019

Ophang systeem is fijn voor een aquarium kooi maar het flesje werkt erg slecht. Komt regelmatig geen water uit. Deze heb ik dan ook vervangen

10 / 10
G.B 04 Maart 2018

Prima flesje en houder. De zuignapjes laten wel eens los, maar als je ze schoonmaakt is het probleem verholpen. De fles blijft het beste zitten als bij de onderkant(de grijze dop) in de klem wordt gezet.

6 / 10
Kelly B. 01 Februari 2018

Flesje blijft niet goed hangen in de klem. Verder wel goed.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »