Esve Knaaghout Wilg 100 gram
Knaaghout Wilg 100 gram €3,95

Knaaghout Wilg 100 gram

€3,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Esve Knaaghout Wilg

Knaagdieren vinden het fijn om te knagen en doordat de tanden van knagers door blijven groeien moeten ze ook kunnen knagen, anders kunnen ze tandproblemen ontwikkelen. Een natuurlijke en gezonde oplossing om uw Muis, Gerbil, Hamster, Konijn, Cavia of Ratje, hun instinctieve gedrag te kunnen laten vertonen is het aanbieden van knaaghout.

Wilgenhout is natuurlijk knaagmateriaal, dat ook in het wild door de knaagdieren wordt gebruikt om aan te knagen.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Het is niet alleen goed en gezond voor de tandjes maar voorkomt ook nog eens verveling en zorgt dus voor een prettige afwisseling in het verblijf

wilgenhout voor knaagdieren en konijnen knaagmateriaal

Specificaties
Afmetingen: 10 cm
Gewicht: 100 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: TIP: knaaghout blijft langer vers in de diepvries en is ook geschikt voor vogels en papegaaien.
Esve Knaaghout Wilg 100 gram
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Djamel 07 Maart 2020

Goede hout kwaliteit

6 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Mijn dwerghamstertje knaagt hier niet aan..maar ja...ze knaagt nergens aan. Ik probeer alles uit maar tot nu toe met weinig succes dus trek je hier niets van aan.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ons konijn vindt deze knaagstokjes erg fijn. Hij zit er regelmatig mee te spelen en aan te knabbelen

10 / 10
klant 27 April 2014

Onze hamster heeft een hele poos aan zijn spulletjes en aan de tralies geknaagd. Dit vonden wij niet zo mooi omdat met name het tralieknagen erg vervelend was. We kregen toen de tip om dit knaaghout te proberen en het werkt echt.
Onze hamster had een erg grote knaagbehoefte waardoor hij aan onderdelen van zijn kooi ging knagen, nu doet hij dit bijna niet meer.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »