Esve Knaaghout Schors 100 gram
Knaaghout Schors 100 gram €3,95

Knaaghout Schors 100 gram

€3,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Productomschrijving

Esve Knaaghout Schors

Natuurlijk knabbelhout van berkenhout! Knaagdieren vinden het fijn om te knagen en doordat de tanden van knagers door blijven groeien, moeten ze ook kunnen knagen, anders kunnen ze tandproblemen ontwikkelen. Een natuurlijke en gezonde oplossing om uw Muis, Gerbil, Hamster, Konijn, Cavia of Ratje, hun instinctieve gedrag te kunnen laten vertonen is het aanbieden van knaaghout. Het is niet alleen goed en gezond voor de tandjes maar voorkomt ook nog eens verveling en zorgt dus voor een prettige afwisseling in het verblijf.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

TIP: knaaghout blijft langer vers in de diepvries en is ook geschikt voor vogels en papegaaien.

Samenstelling

Berkenhout

Specificaties
Inhoud: 100 gram
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Esve Knaaghout Schors 100 gram
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Loes 12 December 2018

Super produkt ons konijn knabbelt eraan en eet het helemaal op. Schors ven het merk ESVE lust hij niet dit wel!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »