Esve Knaaghout Linde 100 gram
Knaaghout Linde 100 gram €3,95

Knaaghout Linde 100 gram

€3,95
Op voorraad
  • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zaterdag verzending
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Esve Knaaghout Linde voor knaagdieren

Knaagdieren vinden het fijn om te knagen en doordat de tanden van knagers door blijven groeien, moeten ze ook kunnen knagen, anders kunnen ze tandproblemen ontwikkelen. Een natuurlijke en gezonde oplossing om uw Muis, Gerbil, Hamster, Konijn, Cavia of Ratje, hun instinctieve gedrag te kunnen laten vertonen is het aanbieden van knaaghout. Het is niet alleen goed en gezond voor de tandjes maar voorkomt ook nog eens verveling en zorgt dus voor een prettige afwisseling in het verblijf.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Specificaties
Inhoud: 100 gram
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Esve Knaaghout Linde 100 gram
Reviews
6 / 10
Maxime 01 Juli 2019

Mijn hamster doet er niks mee... jammer maar verder wel de goede grootte houtjes.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Mijn hamstertje doet er helaas niets mee maar het staat wel leuk in het hok dus toch evengoed leuk.

8 / 10
Marieke 02 Oktober 2018

Het bevalt onze hamster goed. Mooie kleine stukjes. Met zo’n zakje kun je ook lang mee.

10 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Onze hamster is gek om dit hout. Hij sleep het door zijn kooi en is er tijden zoet mee. De takjes zijn namelijk precies groot genoeg voor een goudhamster om mee te nemen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »