Esve Corbo Bodembedekking Middel
Corbo Bodembedekking Middel €6,95

Corbo Bodembedekking Middel

€6,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Corbo Bodembedekking

Corbo is de meest geavanceerde milieuvriendelijke bodembedekking van deze tijd. Al meer dan 15 jaar zorgt Corbo bodembedekking voor droge en frisse knaagdierverblijven. Corbo bodembedekking is geschikt voor vogels, knaagdieren en reptielen. Corbi is wordt gemaakt van de kern van de maiskolf en is daarmee een 100% natuurlijke bodembedekker.

Corbo is uitermate geschikt als bodembedekking in knaagdier verblijven, maar kan ook zeer goed gebruikt worden als toiletvulling voor Bijvoorbeeld konijnen. Corbo is stovrij, eenvoudig te verschonen en dankzij de biologische afbreekbaarheid mag deze bodembedekker bij het groenafval.

  • CORBO is 100% natuurlijk
  • Absorbeert 200-300%
  • Sluit luchtjes af, praktischstofvrij
  • Houdt dieren op een drogeschone oppervlakte
  • Is biologischafbreekbaar en tijd- en geldbesparend

Gebruiksaanwijzing Corbo

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedenkt is met Corbo. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Mais
Liter: 7,5 Liter
Gewicht: 3,73 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Esve Corbo Bodembedekking Middel
Reviews
8.7 / 10
(3)
10 / 10
R 01 Februari 2020

Het is schoner en onze boefjes begonnen gelijk te graven.

8 / 10
Bart 02 Juni 2018

Goede bodembedekking tegen ontlasting en geur

8 / 10
Heidi 03 Maart 2018

Goed in combinatie met Carefresh.
Zeker in de zomer lijkt dit me leuk. Maar oppassen met vocht! Na 2 weken heb je schimmel. Dus natte plekken door plashoekjes / lekkende flesjes / drinkbakjes op tijd weghalen.

Combideals
+ schep L voor bodembedekking
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »