Esve Corbo Bodembedekking Fijn
Corbo Bodembedekking Fijn €6,95 €7,15

Corbo Bodembedekking Fijn

€7,15 €6,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Corbo Bodembedekking Fijn voor knaagdieren

Corbo fijn is een fijnere variant. Ook Corbo Fijn is de meest geavanceerde milieuvriendelijke bodembedekking van deze tijd, alleen dan fijner van structuur. Al meer dan 15 jaar zorgt Corbo bodembedekking voor droge en frisse knaagdier verblijven. Corbo bodembedekking is geschikt voor vogels, knaagdieren en reptielen. Corbo is wordt gemaakt van de kern van de maiskolf en is daarmee een 100% natuurlijke bodembedekker.

Corbo is uitermate geschikt als bodembedekking in knaagdier verblijven, maar kan ook zeer goed gebruikt worden als toiletvulling voor Bijvoorbeeld konijnen. Corbo is stofvrij, eenvoudig te verschonen en dankzij de biologische afbreekbaarheid mag deze bodembedekker bij het groenafval.

CORBO is 100% natuurlijk
Absorbeert 200-300%
Sluit luchtjes af, praktisch stofvrij
Houdt dieren op een droge schone oppervlakte
Is biologisch afbreekbaar en tijd- en geldbesparend

Corbo bodembedekking fijn is ook zeer geschikt als vulling voor knaagdier toiletten.

Gebruiksaanwijzing Corbo

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedenkt is met Corbo. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Mais
Liter: 4 en 7,5
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Esve Corbo Bodembedekking Fijn
Reviews
8.7 / 10
(3)
10 / 10
Angelique 01 Oktober 2020

Perfect! Absorbeert heel goed en neutraliseert luchtjes. Hamster is er blij mee

6 / 10
Thomas 17 Juli 2018

Deze bodembedekking is heel anders dan wat je normaal zou verwachten, het bestaat namelijk uit harde korreltjes. De enige voordelen wat ik kan bedenken zijn dat het een neutrale geur heeft en blijft lekker koel in de zomer. Verder de nadelen: Maakt ontzettend veel lawaai wanneer je hamster erin gaat graven, het is niet geschikt als nestmateriaal en ik heb mijn twijfels over in hoeverre de korrels urine absorbeert.

10 / 10
Anicée V. 29 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Combideals
+ schep L voor bodembedekking
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »