Elmato Zandbak Met Plateau Bruin 35 cm
Zandbak Met Plateau Bruin 35 cm €15,95 €19,95

Zandbak Met Plateau Bruin 35 cm

€19,95 €15,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Zandbak Met Plateau Bruin 35 cm

Deze leuke zandbak met plateau is ideaal voor knaagdieren die graag een zandbad nemen! De zandbak kan gevuld worden met Chinchillazand en uw knager kan naar hartenlust zandbadderen. De boedelkist kan ook als vast onderdeel in het verblijf of de ren geplaatst worden. Daarnaast kan de zandbak ook gebruikt worden als speel en graaf uitbreiding. U kunt deze vullen met verschillende bodembedekkers en uw kleine knaagdieren lekker laten graven.

Te gebruiken als zeer ruime zandbak
Te gebruiken als boedelbak/snuffelbak

Gebruiksaanwijzing Zandbak Met Plateau Bruin

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Multiplex Hout
Afmetingen: 35 x 25 x 8 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Elmato Zandbak Met Plateau Bruin 35 cm
Reviews
10 / 10
L 01 Oktober 2018

Mijn dwerghamster is er zo blij mee..dat is ook een van de dingen waar hij volgens mij blij van wordt...graven, ravotten en zoeken...ik heb er twee...beetje een grote kooi voor hem dus ik dacht dan maar twee...een met zand om zich te wassen en ff lekker uitleven en een met diverse kruiden bladeren en bloemen en waar ik zn eten of lekkernijen in verstop...hij graaft echt tot op de bodem de hele bak door...kei leuk! ...

10 / 10
Natasja 02 Juli 2018

Mooie kwaliteit, lekker groot, hamster is er gek op!!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »