Elmato Voerbak Konijn Fun 11,5 cm
Voerbak Konijn Fun 11,5 cm €2,99 €5,95

Voerbak Konijn Fun 11,5 cm

€5,95 €2,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Productomschrijving

Elmato Voerbak Konijn Fun voor Knaagdieren & Konijnen!

Gezellig voerbakje met Konijnen afbeelding! Dit leuke voerbakje is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als groot voordeel dat het zwaar is, en dus op zijn plek blijft staan. Omgevallen voerbakjes, zijn dan ook verleden tijd! Het voerbakje heeft in het midden een vrolijk Konijn. De buitenkant van het voerbakje is eveneens versierd met vrolijke pootjes. Het voerbakje zelf is wit van kleur.

Gemaakt van keramiek
Met konijnen cartoon
Geschikt als voer- en drinkbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: Keramiek
Afmetingen: 11,5 x 5 cm
Diameter: ø 11,5 cm
Inhoud: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Bijzonderheden: -
Elmato Voerbak Konijn Fun 11,5 cm
Reviews
10 / 10
melvin 24 November 2019

Fijne product

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »