Elmato Terracotta Tunnel 34 cm
Terracotta Tunnel 34 cm €12,95 €16,95

Terracotta Tunnel 34 cm

€16,95 €12,95
Niet op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Leverbaar vanaf 28-06-2019
Informatie

Elmato Terracotta Tunnel voor knaagdieren

De Elmato Terracotta Tunnel is een ideale aanvulling op elk knaagdierverblijf. Deze stenen tunnel zorgt, dankzij zijn ruwe terracotta oppervlak voor een optimale en natuurlijke nagelslijtage. De Elmato Terracotta Tunnel kan eenvoudig in het verblijf gelegd worden en de dieren zullen vanzelf erdoorheen of er overheen gaan lopen.

*Exclusief de houten wilgenbrug

BewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Terracotta
Afmetingen: 34 × 15 cm
Diameter: ø 15 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Degoe, Chinchilla
Elmato Terracotta Tunnel 34 cm
Reviews
6.8 / 10
(5)
10 / 10
Annette 26 Januari 2019

I bought this tunnel for my chinchillas. They simply love it. I highly recommend it for chinchillas as well.

4 / 10
Sandra 01 September 2018

Deze tunnel is echt heel groot, en is dus eigenlijk niet geschikt voor een hamster. Eigenlijk zou de foto waar de hamster op te zien is er niet bij moeten staan. Want dan moet je wel een hele grote hamster hebben. Jammer genoeg heb ik er dus niets aan..

2 / 10
j. N. 04 December 2017

Hij is veel te groot. Kun je op de foto niet goed zien.

8 / 10
Ellen 10 November 2015

Vrij groot. Groter dan verwacht. Jammer dat hij niet iets kleiner te bestellen is. We hebben er nu een trapje overheen gemaakt(zoals op de foto), zodat onze dwerghamster toch nog voldoende klim en klauter ruimte heeft. Nu nog afwachten of inderdaad de nageltjes slijten.

10 / 10
Marike 21 Oktober 2015

Ik heb een heel groot verblijf voor mijn hamster en deze tunnel leek mij ideaal om erin te leggen voor de nagela. Eenmaal thuis gekregen was de tunnel groter dan verwacht, maar achteraf gezien ook wel goed. Ik heb de tunnel op de bodem gelegd en er bodembedekking in gedaan. Dus dan is de tunnel een beetje verzonken. Mijn hamster loopt er nu regelmatig doorheen en hij klimt er ook op. Ik heb het idee dat de nageltjes daar inderdaad door slijten. Ik vind de tunnel dus wel goed geschikt, maar je moet dan wel een groter verblijf hebben.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »