Elmato Natuur Ladder 30 cm
Natuur Ladder 30 cm €3,95

Natuur Ladder 30 cm

€3,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Elmato Natuur Ladder 30 cm

Met de Elmato Natuur Ladder kunnen uw kleine knagers spelen, klimmen en ontdekken. Dat is wat kleine knaagdieren het liefst doen, maar de ladder is ook leuk voor de wat grotere knaagdieren zoals Raten of Chinchilla's. De hele dag druk bezig zijn en het verblijf verkennen door middel van klimmen is leuk en gezond voor onze kleine vriendjes.

Met de Elmato Natuur ladder geeft u uw kleine knager de mogelijkheid zijn energie kwijt te raken en klimvaardigheden op pijl te houden.

De natuur ladder is gemaakt van natuurlijk onbehandeld hout en kan door middel van haakjes vast gezet worden aan de tralies of plateau. De houten ladder heeft een natuurlijke uitstraling.

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen: 30 cm (7 sporten)
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Elmato Natuur Ladder 30 cm
Reviews
7.3 / 10
(3)
8 / 10
Mariëlle 01 Januari 2019

Prima ladder voor een ratje of syrische hamster! Voor een dwerg vind ik de ruimte tussen de spijltjes wat te groot. Mijn hamster klimt er ook niet op, laat staan eraf! Ik gebruik hem nu in zijn hok horizontaal op de grond. Zodat hij niet kan vallen.

4 / 10
R 02 September 2018

De bevestigingshaakjes passen heel goed op het glazen plateau.
Helaas vinden onze gerbils de sporten te leuk om te knagen en zijn de onderste al weg binnen een week. Volgende keer toch een andere ladder om ze van het eerste plateau naar het onderste te kunnen laten lopen.

10 / 10
Dusty 04 Juni 2018

Onze dwerghamster had het al snel uitgevogeld, en gebruikt het constant!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »