Elmato Huis Finca 30 cm
Huis Finca 30 cm €19,95 €24,95

Huis Finca 30 cm

€24,95 €19,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Productomschrijving

Elmato Huis Finca voor kleine knaagdieren!

Het Elmato Huis Finca is een bijzonder huis met twee verdiepingen voor kleine knaagdieren. Het huis heeft een ruime begane grond met open bodem en een tweede kamer op de tweede verdieping. De dieren kunnen via het grappige trappetje aan de zijkant van het huis naar boven klimmen. Het bovenste kamertje heeft twee openingen waardoor de dieren ook op het dakje kunnen uitkijken. Het huis is gemaakt van onbehandeld hout en de dakjes zijn gemaakt van wilgentakken.

Meerdere verdiepingen
Platte dakjes
Open bodem
Extra uitdaging

Op de eerste foto kun je zien hoe we het huis een leuke draai hebben gegeven door het te bekleden met mos. Hierdoor krijgt het huis een nog natuurlijkere uitstraling en past deze erg mooi in een natuurlijk verblijf. Leuk voor bij het Hamsterscapen!

Er zijn maar weinig huizen geschikt en leuk voor Syrische Hamsters, dit is er één die voldoet aan beide criteria. Zowel leuk als ook geschikt voor de Syrren!

Afhankelijk van hoe het huis gebruikt gaat worden is het geschikt voor alle kleine tot middelgrote knaagdieren. Voor Muizen is het een erg groot huis, maar omdat muisjes in groepjes leven kan het soms toch geschikt zijn als ruim slaaphuis en extra hoger oppervlak dankzij de vorm.

harsvrij

*Exclusief mos. Het mos is los verkrijgbaar.
Specificaties
Afmetingen: 30 x 25 x 32 cm
Openingen: 7 x 7 cm
Materiaal: Multiplex Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Degoe
Bijzonderheden: -
Elmato Huis Finca 30 cm
Knaagdier pakketten
+ Gedroogd Mos
Reviews
10 / 10
Elsje 01 Augustus 2020

Ik vind het zo, n leuk huisje. Lekker ruim ook en het heeft n beetje n mediterane uitstraling wat je weer leuk in n thema kunt verwerken..echt n toppertje

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »