Elmato Houten Natuur Plateau Groot
Houten Natuur Plateau Groot €8,99 €10,99

Houten Natuur Plateau Groot

€10,99 €8,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Elmato Houten Natuur Plateau Groot

Het Houten Natuur Plateau is een houten plateau voor knaagdieren. Het plateau is eenvoudig in de kooi te bevestigen door middel van de bijgeleverde schroeven. Het plateau is gemaakt van onbehandeld natuurhout en kan bevestigd worden in traliekooien. Prachtig voor een natuurlijke look in het verblijf!

100% Natuurlijk en spijkervrij
Eenvoudig op te hangen aan tralies
Gemaakt van onbehandeld berkenhout

Vooral Chinchilla's vinden het erg leuk om aan de schors te knabbelen! Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij en spijker en nietjesvrij

Specificaties
Materiaal: Berkenhout
Afmetingen: c.a. 25 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Elmato Houten Natuur Plateau Groot
Reviews
4 / 10
Quirina 05 Januari 2021

Het is een mooi en ruim plankje alleen met 1 grof nadeel. Hij werd geleverd met kruiskop schroeven die je er in en uit moet draaien om hem van de tralies te halen of te bevestigen. (Geen oogjes zoals op de foto). Aangezien het hout is, zal dat na verloop van tijd uithollen en zijn grip verliezen. Dan worden het dus grotere schroeven maar op een punt houd het natuurlijk op. Dit product was bij mij 5 sterren geweest als het net als vele andere assecoires een schroefdraad had wat er permanent in vast zit, en te bevestigen met een vleugelmoer.

10 / 10
Meike 21 November 2020

Hangt stabiel vast aan de tralies

6 / 10
Richard 01 September 2018

Hele fijne en leuke dingen, helaas zijn ze uitgedroogd dus barsten door midden. Ik heb vervangingen gekregen voor de gebroken plateaus en die heb ik dik in de bootlak gezet en hopelijk blijven ze nu heel omdat alle scheurtjes zijn opgevuld. Maar het object op zich is natuurlijk geweldig in de kooi, maar ik raad iedereen wel een paar lagen bootlak aan (ook al omdat urine er in trekt en de geur dan niet zo fijn is) . Kortom, een beetje werk aan , maar als het eenmaal klaar is, is het een enig ding tegen de tralies.

10 / 10
Nathan 01 April 2018

Voldoet aan de verwachtingen & de hamster zit er vaak.

6 / 10
Safiyyah C. 01 Februari 2018

Ideaal voor o.a in een wat kleinere hamsterkooi om zo meer ruimte te creëren.Het plankje was wel groter dan het doet ogen op de foto;die van mij was 27cm lang en 15cm diep,en wel 2,5 cm dik!..maar afmetingen kunnen per plankje soms verschillen.

10 / 10
Mona 20 Oktober 2015

Het Houten plateau is erg mooi. Als ik ergens zie staan "natuurlijk" dan neem ik het vaak met een knipoog, maar het plateau is echt heel natuurlijk. De schors die er aan zit vind ik erg mooi. Het is ook fijn dat het zo ruim is. De dieren kunnen er goed op zitten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »