De Gelukkige Cavia
De Gelukkige Cavia €34,50

De Gelukkige Cavia

€34,50
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Informatie

De Gelukkige Cavia

De gelukkige cavia 1e druk is een boek van Bernice Muntz uitgegeven bij Animal Academy. ISBN 9789081771351

Na het grote succes van 'High Five met je konijn' en 'Het gelukkige konijn' komt Bernice Muntz opnieuw met een boek dat onontgonnen terrein beschrijft. Hoe maak je een schuw diertje als de cavia nu echt goed tam? Hoe leer je hem de plas op de bak te doen? Hoe koppel je je cavia aan een vriendje? Allemaal onderwerpen die in ´De gelukkige cavia´ worden beschreven op de interessante en inspirerende manier die Bernice eigen is.

"De gelukkige cavia´ is een boek voor alle (jong) volwassenen die meer willen weten over cavia's. Of dat nu enthousiaste cavia-eigenaren zijn, ouders die hun kind een cavia gunnen of professionals uit het dierenvak: met dit boek kan de lezer zijn kennis over het gedrag en de behoeften van een cavia aanzienlijk verdiepen. Dat is leuk en belangrijk volgens Bernice, want door meer met dit leuke huisdier bezig te zijn versterkt de band en wordt het leven van de cavia een stuk interessanter!


´De gelukkige cavia´ beschrijft op een praktische, leesbare manier onderwerpen als: het natuurlijke gedrag en behoeften, de juiste leefomgeving, gezondheid en ziektes, verzorging, voeding, opvoeding, spelen en nog veel meer. Het boek bevat meer dan 150 kleurenfoto's die de tekst handig illustreren en de lezer stap voor stap begeleiden bij bijvoorbeeld het aanleren van een leuk spelletje. De kaders met Tips&Knabbels zijn hapklare brokjes informatie om op te kauwen en van te genieten. Kortom: ´De gelukkige cavia´ belooft weer een heerlijke aanvulling van de dierenboekenkast.


Bernice Muntz is een van Nederlands bekendste dierentrainers en auteur van de succesvolle boeken ´High five met je konijn´ en ´Het gelukkige konijn´. Ze geeft cursussen, workshops en lezingen aan diereigenaren en dierspecialisten in binnen- en buitenland. Bernice werkt met allerlei dieren zoals dassen, schapen, vogels, katten, honden, konijnen en cavia´s. Bij haar trainingen staan thema's centraal als: het vergroten van het dierenwelzijn en het intensiveren van de communicatie tussen mens en dier.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »