Joris No Smell Cotton N Hennep 140 Liter
Cotton N Hennep 140 Liter €26,95 €27,95

Cotton N Hennep 140 Liter

€27,95 €26,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Joris No Smell Cotton N Hennep Bodembedekking

Joris No Smell Cotton N Hennep is een bodembedekker voor alle knaagdieren zoals: Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn en Degoe. Het is tevens uitstekend geschikt als bodembedekker voor vogels!

Joris No Smell Cotton N Hennep is een 100% biologisch product, bestaande uit katoenzaad - vezels en de hoogste kwaliteit hennep vezel. Het voelt zacht aan en het absorberende vermogen zorgt ervoor dat vocht inclusief geurtjes opgenomen en vastgehouden worden in de katoenvezels. Op deze manier blijft het hok droog en uw kamer vrij van vieze geurtjes.

Joris No Smell Cotton N Hennep komt de natuurlijke instincten van knaagdieren tegemoet, doordat de natuurlijke leefomgeving hiermee nagebootst wordt. Haar isolerende werking zorgt voor een warm en comfortabel hokje, waarin de dieren kunnen ravotten. Zo vinden zij het o.a. heerlijk om tunnels en holen te graven en zich languit te nestelen.

Het is ultra-absorberend: het hok blijft schoon en droog
Het voelt zacht aan terwijl isolerende eigenschappen zorgen voor een warm en comfortabel nestje.
Gaat veel langer mee dan andere bodembedekkers
100% milieuvriendelijk: mag dus na gebruik in de groenbak
Bevordert armoedebestrijding binnen de lokale West Afrikaanse bevolking.
Het bevat geen kunstmatige toevoegingen en voorkomt ontbossing van onze kostbare planeet.

De kleur van Joris No Smell Cotton N Hennep heeft voordelen!

“Kwetsbare dieren zoeken in hun natuurlijke omgeving altijd naar mogelijkheden voor beschutting, ze worden voortdurend bedreigd. Een open terrein met een egale, lichte achtergrond maakt ze immers snel prooi voor roofdieren. Kleuren spelen daarbij een belangrijke rol, schutkleuren geven ze een veilig en gerust gevoel. Cotton N Hennep heeft van origine natuurlijke en gevarieerde tinten en biedt ruime mogelijkheden tot schuilen. Knaagdieren zullen zich hierdoor veilig voelen waardoor het welzijn van de dieren toeneemt”
 

Wist u dat over Joris No Smell Cotton N Cotton?

-U bij aankoop van een pak Cotton Comfort de stichting SUNSHINE FOR AFRICA steunt?
De stichting bevordert scholing voor degenen die niet kunnen lezen en schrijven, houdt zich bezig om zoveel mogelijk banen te creëren en richt voedselbanken op speciaal gericht op het kind.
 

Gebruiksaanwijzing Joris No Smell Cotton N Cotton

Verspreidt een dikke laag in het hok en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Een verschoonbeurt van een hamster kan soms wel tot drie maanden mee gaan.
Voor dieren, zoals konijnen, die hun behoefte altijd op de zelfde plek doen bestaat de volgende, meer economische, manier van onderhoud van hun kooi. Breng een wat dikkere laag aan in de hoek waar het dier gewoonlijk zijn behoefte doet. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan met Cotton N Cotton. Verversen van de hele kooi kan uitgesteld worden tot wel 4 weken!
 
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Katoen & Hennepvezel
Liter: 40 Liter | 140 Liter
Gewicht: 4,5 kg | 15 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Joris No Smell Cotton N Hennep 140 Liter
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Anna 01 April 2020

Topspul!
Alleen de zak was een beetje lek aangekomen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »