Combi Pack Back Blue 20 Liter
Combi Pack Back Blue 20 Liter €13,75

Combi Pack Back Blue 20 Liter

€13,75
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

De Combi Pack Back Blue is een leuke combinatie van twee zeer hoogwaardige bodembedekkers. Het pakket bestaat uit 10 Liter Back 2 Nature en 10 Liter Carefresh Blue. De superieure absorberende kracht van Back 2 Nature kan nu gezellig gecombineerd worden met de vrolijke kleur van Carefresh Blue!

Back 2 Nature en Carefresh samen mengen

De twee bodembedekkers kunnen door elkaar heen gemengd worden. Op die manier ontstaat een geweldig gezellige look, maar niet te overweldigend qua kleur. De twee kleuren steken mooi aan elkaar af en geven het verblijf een vrolijke speelse uitstraling.

Back 2 Nature en Carefresh naast elkaar

De twee bodembedekkers kunnen ook heel goed naast elkaar gebruikt worden. Waarbij de Back 2 Nature als onderlaag wordt gebruikt en de Carefresh enkel als nestmateriaal in het slaaphoekje. Het verblijf krijgt op die manier twee verschillende werelden waarbij de grens duidelijk afgetekend is door het kleurverschil.

Back 2 Nature en Carefresh op elkaar

De Carefresh kan ook als toplaag gebruikt worden. In dat geval word de Back 2 Nature uitgestrooid over de gehele bodem. De Carefresh komt dan als tweede laag erboven op. Op deze manier krijgt het verblijf weer een geheel andere look!

Veel plezier met combineren!

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 20 | 10 Liter Back 2 Nature, 10 Liter Blue
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Combi Pack Back Blue 20 Liter
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Lucian B. 01 December 2017

Goeie service en snelle levering.

Combideals
+ schep L voor bodembedekking
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »