Classic Drinkfles Colortone 150 ml
Drinkfles Colortone 150 ml €3,50 €4,75

Drinkfles Colortone 150 ml

€4,75 €3,50
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Drinkfles Colortone 150 ml

Een gekleurde drinkfles Classic 150 ml. Gemaakt van recyclebaar materiaal. Transparant, zodat u kunt zien of er nog voldoende water in zit. Met een RVS tuitje, voorzien van dubbelkogeltechniek, zodat de fles niet gaat lekken. Makkelijk op te hangen door bijgeleverde buigbare ijzerdraad.

De drinkflesjes 150 ml passen ook in de Drinky Klem + Zuignappen en de aluminium drinkfleshouder.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft som zijn eigen voorkeuren.

Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 19,0 x 4,3 x 4,3 cm
Diameter: Ø4cm
Inhoud: 150 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Classic Drinkfles Colortone 150 ml
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
JMJ 01 December 2020

Stevig flesje met een smalle drinktuit. Leuke kleuren die goed passen bij het interieur.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »