Chipsi Fun 75 Liter
Fun 75 Liter €5,95

Fun 75 Liter

€5,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Chipsi Fun voor knaagdieren & konijnen!

Houtvezel met een kleurtje!

CHIPSI FUN is een (graafbare) bodembedekker gemaakt van zachthout en verrijkt met kleurrijke fleece stukjes, bestaande uit cellulose (een houtvezelderivaat). Ze zijn kleurvast en voegen een beetje kleur en variatie toe aan het leven van je knaagdier. Deze heerlijk zachte bodembedekking biedt eindeloos vermaak voor spelen en nest-bouwen.

CHIPSI FUN absorbeert zeer effectief, neutraliseert slechte geuren, genereert weinig stof en houdt de kooi ook schoon! Bovendien is het milieuvriendelijk omdat het geen chemicaliën bevat en dus volledig biologisch afbreekbaar is.

Vooral kleine knaagdieren kunnen naar hartenlust tunnels graven in de Chipsi Fun bodembedekking. Met een dik pak bodembedekking kunnen de dieren eindeloos woelen en hun nestjes onder de grond maken. Door een dikke laag bodembedekking te gebruiken hoeft het verblijf ook minder vaak verschoont te worden.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Houtvezel, Fleece
Liter: 75 liter
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Cavia, konijn, Degoe
Chipsi Fun 75 Liter
Reviews
7.3 / 10
(3)
8 / 10
Elsje de Visser 02 Maart 2019

Ik ben normaal gesproken geen fan van zaagsel maar deze chipsie zaagsel met gekleurde stukjes er in heb ik per abuis opgestuurd gekregen . Ik mocht het gewoon houden..( top service.) Mooie gelegenheid om het dan toch maar eens uit te proberen. Het is niet zo n heel groot pak maar onvoorstelbaar hoeveel er in zit. Ik heb voor n dikke laag nog niet eens eenvierde van het pak gebruikt dus supervoordelig in gebruik. Die gekleurde stukjes er in vind ik ook erg leuk staan. Verder vond ik het absoluut niet stoffig en werd ik ook niet benauwd tijdens het vullen van het hok wat ik wel altijd heb bij minihemp..wat me overigens verder ook heel goed bevalt hoor. Ik weet nog niet hoe lang het mee gaat voor t gaat stinken maar tot nu toe ben ik reuze tevreden. Waarom dan maar 4 sterren? Omdat zaagsel altijd negatief in t nieuws is omdat het ongezond schijnt te zijn vanwege de stof en de hars die er in zit. Maar nogmaals...ik vond het dus absoluut niet stoffig.

8 / 10
geertruida 01 Februari 2019

Leuk om te combineren met anders bodembedekking. kleurrijk. Klein nadeeltje is dat t beetje stoffig is.

6 / 10
Manja 04 Januari 2019

Eigenlijk is het gewoon zaagsel met wat gekleurde fleece schilfers erin. Als ik een heel pak gebruik, heb ik minder last van stank van het hok, dan wanneer ik Joris No Smell Cotton gebruik. Maar het is wel stoffiger.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »