Chipsi Fun 4 kg
Fun 4 kg €5,95

Fun 4 kg

€5,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Chipsi Fun voor knaagdieren & konijnen!

Houtvezel met een kleurtje!

CHIPSI FUN is een (graafbare) bodembedekker gemaakt van zachthout en verrijkt met kleurrijke fleece stukjes, bestaande uit cellulose (een houtvezelderivaat). Ze zijn kleurvast en voegen een beetje kleur en variatie toe aan het leven van je knaagdier. Deze heerlijk zachte bodembedekking biedt eindeloos vermaak voor spelen en nest-bouwen.

Graafbaar
Neutraliseert slechte geurtjes
Weinig stof
Milieuvriendelijk

CHIPSI FUN absorbeert zeer effectief, neutraliseert slechte geuren, genereert weinig stof en houdt de kooi ook schoon! Bovendien is het milieuvriendelijk omdat het geen chemicaliën bevat en dus volledig biologisch afbreekbaar is.

Vooral kleine knaagdieren kunnen naar hartenlust tunnels graven in de Chipsi Fun bodembedekking. Met een dik pak bodembedekking kunnen de dieren eindeloos woelen en hun nestjes onder de grond maken. Door een dikke laag bodembedekking te gebruiken hoeft het verblijf ook minder vaak verschoont te worden.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Houtvezel, Fleece
Liter: 75 liter
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Cavia, konijn, Degoe
Chipsi Fun 4 kg
Knaagdier pakketten
+ Bodembedekking Schep
Reviews
6 / 10
F 08 Juni 2020

Mijn muizen vonden dit helemaal geweldig, maar ik was minder enthousiast. Goede punten van dit product is dat het er leuk uit ziet in de kooi, dat mijn dieren er heel goed in konden graven, dat het biologisch afbreekbaar is en dat er een héle hoop bodembedekking in één verpakking zit. Voor mij was het echter jammer dat er zo goed in gegraven kon worden, want mijn muizen staan op mijn slaapkamer en na een halve dag vond ik overal stukjes zaagsel terug. En toen het zich verspreidde tot aan de badkamer besloot ik dat ik het weg zou geven aan mijn buurmeisje, voor haar konijnen. Voor een product dat ik eigenlijk per ongeluk kocht (ik dacht dat het hetzelfde zou zijn als Carefresh, ik had niet goed gelezen), was het een redelijke ervaring. Als mijn muizen niet in een kamer stonden met veel textiel waar de houtsnippers aan kunnen blijven plakken zou het me een stuk beter zijn bevallen.

10 / 10
Bente 05 Augustus 2019

Mijn hamster vind het super om erin te graven en om de zachte gekleurde stukjes eruit te pikken voor zn nestje, ik heb een hele dikke laag bodembedekking gebruikt (rond 15 cm) en er is zeker nog een kwart van het zaagsel over! Het stinkt na 2 weken nog helemaal niet, stoft ook amper en het ziet er leuk uit. Kort om dus zeker een aanrader!

8 / 10
Elsje de Visser 02 Maart 2019

Ik ben normaal gesproken geen fan van zaagsel maar deze chipsie zaagsel met gekleurde stukjes er in heb ik per abuis opgestuurd gekregen . Ik mocht het gewoon houden..( top service.) Mooie gelegenheid om het dan toch maar eens uit te proberen. Het is niet zo n heel groot pak maar onvoorstelbaar hoeveel er in zit. Ik heb voor n dikke laag nog niet eens eenvierde van het pak gebruikt dus supervoordelig in gebruik. Die gekleurde stukjes er in vind ik ook erg leuk staan. Verder vond ik het absoluut niet stoffig en werd ik ook niet benauwd tijdens het vullen van het hok wat ik wel altijd heb bij minihemp..wat me overigens verder ook heel goed bevalt hoor. Ik weet nog niet hoe lang het mee gaat voor t gaat stinken maar tot nu toe ben ik reuze tevreden. Waarom dan maar 4 sterren? Omdat zaagsel altijd negatief in t nieuws is omdat het ongezond schijnt te zijn vanwege de stof en de hars die er in zit. Maar nogmaals...ik vond het dus absoluut niet stoffig.

8 / 10
geertruida 01 Februari 2019

Leuk om te combineren met anders bodembedekking. kleurrijk. Klein nadeeltje is dat t beetje stoffig is.

6 / 10
Manja 04 Januari 2019

Eigenlijk is het gewoon zaagsel met wat gekleurde fleece schilfers erin. Als ik een heel pak gebruik, heb ik minder last van stank van het hok, dan wanneer ik Joris No Smell Cotton gebruik. Maar het is wel stoffiger.

4 / 10
brenda 02 December 2018

ik had er meer van verwacht. gekocht voor mijn muizen omdat ze verschillende materialen leuk vinden maar het blijkt vooral zaagsel te zijn en heel weinig gekleurde vlokken...wat het verschil in materialen dus minimaal maakt. jammer.
het is wel heel zacht zaagsel wat een voordeel is maar dat kan je ook zonder vlokken kopen waardoor het goedkoper is.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »