Elmato Chinchilla Zandbak 30 cm
Chinchilla Zandbak 30 cm €17,95

Chinchilla Zandbak 30 cm

€17,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Elmato Chinchilla Zandbak 30 cm

Een zandbad nemen doen ze graag! Het is ook schitterend om te zien hoe Chinchilla's een zandbad nemen. Wat we minder graag zien, is het zand dat naast de zandbak terecht komt. Gelukkig is daar de Elmato Chinchilla Zandbak! Deze is ruim afgesloten om het meeste zand binnen boord te houden. Op die manier kunnen Chinchilla's heerlijk badderen zonder al te veel rommel te maken.

Stevige zandbak
Dak klapt open
Minder zandverlies door dichte vorm
Dak is een fijne zitplek voor de dieren

De zandbak is gemaakt van hard wasbare multiplexpanelen. De zandbak is ook geschikt voor Gerbils en Degoes, maar is wel erg ruim voor de dieren.

Daarnaast kan deze zandbak ook ideaal gebruikt worden als graaf of speelbak voor bijvoorbeeld Ratten. U kunt ervoor kiezen verschillende soorten materialen in de bak te doen en de Ratjes erin te laten spelen. Groot voordeel is dat de troep prettig in de bak blijft en de dieren veel graaf en speelplezier beleven zonder extra werk voor u!

Specificaties
Afmeting: 30 x 22 x 20 cm | Opening: 9 cm hoog
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil, Chinchilla, Degoe
Elmato Chinchilla Zandbak 30 cm
Reviews
8 / 10
(2)
6 / 10
Heidi 03 April 2020

Niet bestand tegen knaagdieren

10 / 10
Liesbet 04 Maart 2019

Heel handig! Het zand blijft langer proper. De chinchilla's kunnen er eenvoudig in en uit en hebben ruimte om te rollen. Ze hebben er al flink aan geknaagd maar het blijft voorlopig relatief netjes en heel!

Combideals
+ Fungi Stop
+ Witte Molen Chinchillazand
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »