Cavia Tuigjes

0
Het is voor Cavia's gezond om af en toe naar buiten te gaan. Als het weer goed is (niet te koud en niet te warm) dan is het leuk om met uw Cavia op stap te gaan. Het is wel belangrijk dat de uitstapjes veilig voor de Cavia zijn. Aan een tuigje kan uw Cavi
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Cavia tuigjes voor uw cavia

Cavia Tuigjes bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel!

Voor veilige en geschikte Cavia Tuigjes bent u bij ons aan het juiste adres! Het assortiment is niet uitgebreid, maar dat heeft een goede reden. Enkel geschikte en door ons goedgekeurde tuigjes worden aan het assortiment toegevoegd.

Het is voor Cavia's gezond om af en toe naar buiten te gaan. Als het weer goed is (niet te koud en niet te warm) dan is het leuk om met uw Cavia op stap te gaan. Het is wel belangrijk dat de uitstapjes veilig voor de Cavia zijn. Aan een tuigje kan uw Cavia niet weglopen en heeft u altijd controle bij onverwachte situaties.

De soft tuigjes zijn erg zacht en diervriendelijk. Het riempje is elastisch waardoor de Cavia nooit een abrupte ruk kan krijgen.

Cavia's moeten wel wennen aan een tuigje. Het is bij de meeste knaagdieren zeker niet zo dat ze het tuigje meteen accepteren en gezellig mee wandelen. Een wen-periode is belangrijk!

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »