Cats Best Universal
Cats Best Universal €5,99

Cats Best Universal

€5,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Cats Best Universal

Cats Best Universal is een geweldig handige oplossing wanneer er meerdere diersoorten in 1 huishouden zijn. Deze bodembedekking is te gebruiken voor de kattenbak, voor vogels, voor knaagdieren en konijnen. Het natuurlijke plantaardige vezelstrooisel, universeel bruikbaar voor vrijwel alle kleine dieren in huis – ook als er meerdere verschillende dieren in het huishouden worden verzorgd.

100% natuurlijk en onbehandeld
Biologisch afbreekbaar en ecologisch
Niet klompvormend
Weinig stofvorming
Met natuurlijke geurreductie
Cats Best Universal is voor 100% vervaardigd is uit plantenvezels, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen

Door het gebruik van plantvezels uit dennen en sparren heeft Cat`s Best Öko Plus kattenbakvulling van nature een frisse geur. Voor het maken van Cat`s Bestproducten worden uitsluitend de beste plantenvezels gebruikt die gewonnen worden uit onbehandelde binnenlandse dennen en sparren. Deze plantproducten groeien voortdurend bij. Het gebruik hiervan zorgt voor het behoud van natuurlijke en gezonde bossen en zorgt voor regeneratie.

Cat’s Best is 100% natuurlijk – helemaal zonder chemische toevoegmiddelen en volledig biologisch afbreekbaar. En voor Cat’s Best worden geen bomen geveld, want wij krijgen dit strooisel uitsluitend uit PEFC-gecertificeerde secundaire houtgrondstoffen van de houtverwerkende industrie.

Met behulp van een complex en technologisch proces, zijn deze actieve houtvezels in staat om zeven keer hun eigen volume in vloeistof te absorberen – heel natuurlijk, veilig.

Met Cat’s Best koopt u niet alleen een kwaliteitsproduct, maar u spaart ook nog het milieu

Bodembedekking is één van de grootste afzonderlijke bijdragen aan het ontstaan van huishoudafval. Bij verwijdering van kattenbakvulling of bodembedekking komen er via het huisvuil vaak hogere vuilniskosten.
In vergelijking met traditioneel, gemineraliseerd kattenbakvulling, dat via het huisvuil moet worden verwijderd, kan Cat’s Best na gebruik langs diverse wegen milieuvriendelijk en kostenbesparend aan de natuurlijke stofkringloop worden toegevoegd.

composteerbaar en volkomen biologisch afbreekbaar

Cat’s Best is – als puur plantaardige kattenbakvulling – voor 100% biologisch afbreekbaar en probleemloos via een biobak of compost te verwijderen. Geringe hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld de klonten die dagelijks ontstaan, kunnen zelfs direct en comfortabel via de wc worden gespoeld, aangezien het strooisel volledig in water oplost (let daarbij alstublieft op de lokale voorschriften).

Specificaties
Materiaal: Hout
Liter: 10 Liter
Gewicht: 5,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn. Chinchilla, Degoe
Cats Best Universal
Knaagdier pakketten
+ Bodembedekking Schep
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »