Carefresh Ultra 50 Liter
Ultra 50 Liter €26,99

Ultra 50 Liter

€26,99
Niet op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Leverbaar vanaf april
Informatie

Carefresh Ultra 50 Liter voor knaagdieren!

Carefresh Ultra 50L is een natuurlijke bodembedekker in een stralend witte kleur. Carefresh Ultra is gemaakt uit cellulose-vezels. Deze vezels zijn afkomstig van biologische teelt. Carefresh Ultra is ook 2,5 keer meer absorberend dan gebruikelijk bodembedekkers. Daarnaast is Carefresh Ultra stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen van knaagdieren. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh heeft u de beste kwaliteit in huis! De cellulose-vezels, die hiervoor worden gebruikt zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een natuurlijke en zachte witte ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden.

De Carefresh Ultra bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Ultra 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw knaagdier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Ultra:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Ultra

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Ultra. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.Carefresh bodembedekking voor knaagdieren zoals muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla en degoe

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 50 Liter
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Ultra 50 Liter
Reviews
9.2 / 10
(5)
10 / 10
Corien 01 Januari 2019

Aanrader! Ik gebruik dit al jaren voor mijn hamster, ideaal. Geen rare geurtjes, geen allergie-gedoe en de hamster graaft er graag in rond. Hoewel het relatief duur is, gaat het heel erg lang mee en is daarom zeker de moeite (en centjes) waard.

10 / 10
Karen 01 November 2018

Supermooie en fijne niet stoffige bodembedekking!

8 / 10
Bianca 03 Maart 2018

Ik heb de witte variant van Carefresh Ultra 50L gekocht voor de bodembedekking van mijn hamsterkooien met Roborovski dwerghamsters. Het bevalt de hamsters prima, ik zie ze geregeld de stukjes katoen verslepen en ze maken er mooie holletjes onder. Door de witte kleur ziet het er mooi fris uit en ik kan goed zien wanneer het tijd is om de bakken te verschonen.

8 / 10
Cécile W. 01 Januari 2018

Super goede bodembedekking! Hamsters en ik zijn er blij mee! Enige minpunt is dat het aan de prijzige kant is..

10 / 10
Bianca T. 04 November 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »