Carefresh Original 60 Liter
Original 60 Liter €25,50

Original 60 Liter

€25,50
Niet op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Leverbaar vanaf vrijdag
Informatie

Carefresh Natural 60 Liter voor knaagdieren!

Carefresh Natural 60L is een natuurlijke bodembedekker uit cellulose-vezels van biologische teelt. Carefresh Natural kan tot wel 2,5 keer vocht en geurtjes absorberen dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Natural stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh heeft u de beste kwaliteit in huis! De cellulose-vezels in Carefresh Natural zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een natuurlijke en zachte ondergrond kan overigens ook de stemming van uw knaagdier positief beïnvloeden.

De Carefresh Natural bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels in Carefresh Natural zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Natural zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Natural

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Natural. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.


*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 60
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Original 60 Liter
Reviews
9.5 / 10
(11)
10 / 10
Heidi 08 Mei 2019

Net wat minder zacht dan de Ultra / Blue / Pink variant maar doet het voor de rest even goed.

10 / 10
Tanne 01 Mei 2019

+ houdt geur vast
+ lange tijd tussen verschonen
+ stofvrij, dus goed voor hamsterlongetjes
+ zelf geurloos
+ hamster kan er fijn tunnels in graven en forten in bouwen
+ composteerbaar

10 / 10
Kyra 21 Januari 2019

Super bodembedekking! Het is misschien wel aan de dure kant, maar het gaat erg lang mee! Na 6 weken de hamsterkooi weer schoongemaakt met nieuwe bodembedekking maar zelfs na zoveel weken rook de bodembedekking nog steeds normaal! (Heb een grote kooi waar een heel pak van 60L in gaat) Mijn Syrische hamster vind het ook geweldig om tunnels en holletjes te maken in deze bodembedekking en hij slaapt hier bijna altijd in en is bijna nooit te vinden in zijn huisjes met nestmateriaal.

10 / 10
ingrid 01 November 2018

Prima spul en stofvrij

6 / 10
Arne 01 November 2018

Product doet wat het moet doen. Inderdaad bijna geurloos bij grvruik. Maar omschrijving is misleidend. Het zet uit naar 60l totaalproduct als het nat wordt. In werkelijkheid krijg je dus veel minder geleverd. En dan is het ineens een stuk duurder per liter product.

10 / 10
Marianka 06 Juli 2018

Heerlijk zacht voor de ratten, ze spelen ermee en graven erin. Neemt goed geur op, hok stinkt niet meer! Ik verschoon het hok nu 1x per week. Ook een pluspunt; het
is nagenoeg stofvrij!

10 / 10
Nynke 01 April 2018

Geweldige bodembedekker. Makkelijk in gebruik, geurloos en lekker zacht. Ideaal voor mijn cavia die niet tegen stof kan.

10 / 10
Afhalen 02 Maart 2018

Hele mooie bodembedekker. Mijn dieren vinden het fijn om in te graven en het stoft niet.

10 / 10
Wijnand D. 02 December 2017

Deze bodembedekker is echt goed!
De hamster kan heerlijk graven.

10 / 10
Luc V. 01 December 2017

Mijn dochter gebruikt dit sinds enige tijd voor haar hamster, in plaats van de gebruikelijke bodembedekkingen. Wij zijn hier echt supertevreden over.

8 / 10
J.M.J. V. 01 December 2017

Voordelig pak bodembedekking. Neutraal van kleur wel iets minder zacht dan de confetti. Prima spul verder.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »