Carefresh Confetti 50 Liter
Confetti 50 Liter €28,50

Confetti 50 Liter

€28,50
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Carefresh Confetti 50 Liter voor knaagdieren!

Carefresh Confetti 50L is een kleurrijke en trendy bodembedekker uit cellulose-vezels van biologische teelt. Carefresh  absorbeert 2,5 keer meer als gebruikelijk bodembedekking. Carefresh is stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh Confetti heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels, die voor Carefresh Confetti worden gebruikt zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Confetti bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Confetti voor 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw knaagdier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Confetti zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Confetti

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Confetti. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 60
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Confetti 50 Liter
Reviews
8.7 / 10
(3)
6 / 10
Rebecca B. 03 Januari 2018

Mooiste bodembedekker die ik tot nu toe gezien heb ; ) Helaas ligt m'n vloer continu vol doordat m'n ratjes graven(/spelen/stoeien?).. Qua geur vind ik het erg meevallen, maar ik ga toch op zoek naar iets anders/goedkopers (hou van een flinke laag bodembedekking en dat wordt nu wel een beetje té duur). Bovendien vind ik bijvoorbeeld Back 2 nature en houtsnippers beter, omdat dat beter/meer blijft liggen op de bodem (de Carefresh confetti is heel licht)..

10 / 10
Heidi S. 01 Januari 2018

Ben zeer tevreden. Oogt heel mooi, ruikt lekker en blijft lang fris. De hamsters graven er graag in en vinden het ook leuk om de stukjes nog kleiner te maken en er nestjes mee te maken. Perfect!

10 / 10
Kirsten B. 28 Oktober 2017

Fijn spul, stinkt niet (na een week met 3 ratten) en ziet er ook nog eens leuk uit!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »