Carefresh Blue 10 Liter OP=OP
Blue 10 Liter OP=OP €6,99 €7,99

Blue 10 Liter OP=OP

€7,99 €6,99
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Carefresh Blue 10 Liter voor knaagdieren! OP=OP!

Carefresh Blue 10L is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een blauwe kleur. Carefresh Blue is gemaakt uit cellulose-vezels van biologische teelt. Carefresh Blue absorbeert 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekkers. Daarnaast is Carefresh Blue stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Carefresh Blue heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk blauw gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blauwe blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Blue zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke blauwe ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen in Carefresh Blue zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Blue bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Blue 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh Blue bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Blue zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Blue

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Blue. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 10
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Blue 10 Liter OP=OP
Reviews
10 / 10
(11)
10 / 10
susanne van grimbergen 01 Mei 2019

verschillende kleurtjes gekocht, combinatie met tumblefresh, wat mos, en hoger gedaan dan wat ik eerst had gedaan, even uitgeprobeerd, en ben helemaal tevrede en ik geloof mijn hamstertje ook,(een rus), hij graaft, en woelt, en dat is toch wat we willen.

10 / 10
Chantal Van Anrooij 19 Augustus 2018

De kleurtjes maken je hamster hok helemaal af. Carefresh absorbeert heel goed, vergeleken met zaagsel kun je er ontzettend lang mee. Eerst dacht ik wel duur voor een bodembedekking, maar hoelang je met de bodembedekking kan doen is het zeker je geld waard

10 / 10
Elsje 05 Augustus 2018

Heerlijke lichte bodembedekking. Blauw is leuk omdat je er in je hok bv vijvertjes of beekjes mee kan creëeren. Het leuke is dat mn hamstertje er als het ware ook echt in duikt..ze vindt het heel leuk om in dit spul rond te wroeten. Absorbeert ook heel goed.

10 / 10
Bonnie 10 Juni 2016

Ik vind het zo ideaal dat ik de Carefresh bij DRD kan bestellen. De levering is altijd super goed en snel en de Carefresh ben ik heel blij mee! Het is een erg fijne bodembedekking voor mijn dieren!

10 / 10
Kitty 19 Januari 2016

Niet zo'n kleur als op de foto... hij is heel lichtblauw in het echt, wel mooi! ik ben dol op carefresh!

10 / 10
Janine 20 Oktober 2015

Hier grote Carefresh fans! We kopen standaard alle kleuren en varieren dan per verschoonbeurt. De en keer doen we de blauwe erin, de andere keer de witte carefresh en de volgende keer doen we een mix van kleuren of de confetti. De kleurtjes zijn echt leuk! Carefresh absorbeert ook heel goed, vergeleken met zaagsel kun je er ontzettend lang mee

10 / 10
Anneke 11 September 2015

De Carefresh Blue is echt heel mooi! Het is een hele goede bodembedekker, maar ook de kleur vind ik heel mooi. Mijn hamster is een mannetje dus dat past mooi

10 / 10
Melanie 06 September 2015

Ik vind de Carefresh Blue een super leuke en fijne bodembedekking! Ik heb deze vorige week bij DRD Knaagdierwinkel besteld en ik had m de volgende dag al in huis. Tot nu toe ruik ik helemaal niets en vinden de dieren het ook heel leuk! Ik heb muisjes. Ik ga de volgende keer een andere kleur bestellen

10 / 10
Leo 14 Juni 2015

Het is super zacht, mijn hamster vind het geweldig. Ook lekker kleurrijk als je bijvoorbeeld een strand thema hebt in de kooi is deze carfresh blauw geschikt alsof het lijkt of je een zee in je kooi hebt in combinatie met chinchilla zand lijkt het al helemaal een strand thema! Super goeie bodembedekking.

10 / 10
Maja 02 Juni 2015

Fijne bodembedekking! Het is lekker zacht en geurloos. Het absorbeert ook erg goed. Ik kan er wel 4 tot 5 weken met mijn hamsters mee.

10 / 10
mickey 23 Januari 2015

Hamsters zijn dol op het koop nu!!!

Combideals
Carefresh Party Pack 20 Liter
Carefresh Baby Blue 20 Liter
Blue Party Pack
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »