Carefresh Baby Pink Pack 20 Liter
Baby Pink Pack 20 Liter €13,95

Baby Pink Pack 20 Liter

€13,95
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

De Carefresh Baby Pink Pack doet een beetje denken aan beschuit met wit en roze muisjes. Het is een leuke combinatie van twee verschillende Carefresh kleuren. Het pakket bestaat uit 10 Liter Carefresh Ultra en 10 Liter Carefresh Pink. Deze gezellige combinatie is niet alleen mooi om te zien, maar absorbeert ook nog eens zeer goed!

Carefresh samen mengen

De twee kleuren kunnen door elkaar heen gemengd worden. Op die manier ontstaat een geweldig gezellige look die doet denken aan de welbekende beschuit met roze/witte muisjes. De twee kleuren steken mooi aan elkaar af en geven het verblijf een speelse jongens sfeer.

Carefresh naast elkaar

De twee bodembedekkers kunnen ook heel goed naast elkaar gebruikt worden. Het verblijf krijgt op die manier twee verschillende werelden waarbij de grens duidelijk afgetekend is door het kleurverschil.

Carefresh op elkaar

De Carefresh kan ook in lagen gebruikt worden. In dat geval worden de kleuren gestapeld uitgestrooid over de gehele bodem. Op deze manier krijgt het verblijf weer een geheel andere look!

Veel plezier met combineren!

 

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.


Carefresh bodembedekking voor knaagdieren zoals muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla en degoe

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 20 | 10 Liter Pink, 10 Liter Ultra
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Baby Pink Pack 20 Liter
Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Mariluz 02 Augustus 2018

Perfect. Mijn hamsters vinden het geweldig. Dank je wel

10 / 10
Willy 01 Maart 2018

Goede levering. Goede kwaliteit.
Heel tevreden.

Combideals
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »