Burgess Excel Feeding Hay Dried Fresh Grass
Excel Feeding Hay Dried Fresh Grass €8,95

Excel Feeding Hay Dried Fresh Grass

€8,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Burgess Excel Feeding Hay Dried Fresh Grass

Een heerlijk, aanvullend voer gemaakt van in de schuur gedroogd gras dat rechtstreeks van het veld is geoogst. Excel Dried Fresh Grass is een uitstekende bron van lange vezels van goede kwaliteit.

100% natuurlijke ingrediënten
Hoog in heilzame vezels (55%)
Rijk aan ruwe celstof (28,5%)
Een bron van goede kwaliteit, lange vezels
Schuurgedroogd en stofvrij gemaakt om ademhalingsproblemen te voorkomen

Geschikt voor: Konijnen van alle leeftijden.
Belangrijk voor: het behouden van een goede gebit en spijsvertering, het voorkomen van verveling door omgevingsverrijking en het bevorderen van positief foerageergedrag.
Beschikbare maten: verpakkingen van 1 kg
Voergids: Voer uw konijnen elke dag minimaal hun lichaamsgrootte in voerhooi als onderdeel van het Excel-voerplan.

 

Een Burgess Hay-plant bestaat uit drie delen, die allemaal het ideale voer voor herbivoren vormen. Hooi voor het voeren van kleine huisdieren moet ongeveer 7% eiwit en 30% vezels bevatten. Rassen zoals Burgess Hay zijn van betere kwaliteit dan weilandhooi omdat ze een hoog vezelgehalte hebben, smakelijker zijn en geweldig om op te kauwen en een gezond gebit te behouden.

Zaad hoofd: Burgess hooi staat erom bekend smakelijk te zijn voor alle herbivoren, maar de zaadkop is het lekkerste deel van het gewas.

Het blad: Het blad is een natuurlijke bron van essentiële vitamines en mineralen.

De stengel: Het belangrijkste onderdeel van het hooi, elke stengel is rijk aan vezels, wat de spijsvertering bevordert en overgewicht voorkomt.

Onthoud dat hooi en / of gras van goede kwaliteit het grootste deel van het dieet van uw kleine dier moet uitmaken en altijd beschikbaar moet zijn.

Konijnen en cavia's moeten ook elke dag een kleine hoeveelheid Excel Tasty Nuggets, een kleine Nature Snack en een kleine hoeveelheid bladgroenten krijgen. Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud: 1 kg
Samenstelling: 100% Schuur Gedroogd Gras (Timothy Hay)
Analyse: Gunstige vezels 55%, ruw eiwit 8%, ruwe oliën en vetten 1,8%, ruwe celstof 29%, ruwe as 7%, natrium 0,00%
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Excel Feeding Hay met paardenbloem en goudsbloem is een natuurlijk veldproduct dat op het platteland wordt geproduceerd. Hoewel alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen, is het dus mogelijk dat voorwerpen van buitenaf uit het veld zonder detectie
Burgess Excel Feeding Hay Dried Fresh Grass
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »