Bunny Nature BOTANICALS Tomatenschijfjes 35 gram
BOTANICALS Tomatenschijfjes 35 gram €4,99 €5,99

BOTANICALS Tomatenschijfjes 35 gram

€5,99 €4,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature BOTANICALS Tomatenschijfjes

bunny nature all nature botanicals tomatenschijfejsTomatenschijfjes, mooier dan men ooit gezien heeft. De schijfjes werden uiterst behoedzaam gedroogd, waardoor ieder detail nog zichtbaar is. Ze zijn voor de kleine zoogdieren een intensieve smaakervaring en zorgen voor een bijkomende natuurlijke vitamineboost. Gewoon als aanvulling op de dagelijkse voeding, en laten genieten.

Voedingsadvies Bunny Nature Botanicals Tomatenschijfjes

Dagelijks 1-2 schijfjes – naargelang grootte en gewicht van het dier.

Voor het voeren als snack

... is de »BOTANICALS MAXI MIX en MID MIX« dankzij de fijne ingrediënten en de natuurlijke samenstelling bijzonder geschikt. De combinatie komt met het natuurlijke menu van de planteneters overeen en vervolledigt op ideale wijze het dagelijkse menu. Alle varianten smaken heerlijk fris en zorgen voor smakelijke afwisseling.
 
bunny nature all nature botanicals mix

Voor het voeren als compleet voedsel

... het volledige »all nature«-concept is ook uitstekend geschikt. Het voeder is op de individuele noden afgestemd en kan als een modulair systeem helemaal naar wens samengesteld worden. Men gebruikt als hoofdaandeel de »BOTANICALS MAXI MIX«-soorten telkens naar smaak en mengt dit met de »BOTANICALS MID MIX«-soorten in de juiste verhouding. Daar worden de »all nature VITAMINEN« aan toegevoegd en klaar is het totaalstructuurvoeder – zonder pellets en extrudaten. Voor dieren die andere verwerkte/geperste voedingsmiddelen niet kunnen, mogen of willen eten en toch van een evenwichtig hoofdvoeder willen genieten. Met dit concept verzorgt men de planteneters volledig op natuurlijke, onvervalste wijze.
Specificaties
Inhoud: 35 gram
Samenstelling: Tomatenschijfjes, gedroogd
Analyse: Ruwe celstof 11% · Sterkte 1%
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bunny Nature BOTANICALS Tomatenschijfjes 35 gram
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Chantal 01 Mei 2019

Onze cavia dames zijn er dol op !!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »