Bunny Nature Nature Snuffelmat Hooi Hennep 31,5 cm
Nature Snuffelmat Hooi Hennep 31,5 cm €24,95 €26,95

Nature Snuffelmat Hooi Hennep 31,5 cm

€26,95 €24,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Nature Snuffelmat Hooi Hennep voor knaagdieren!

In deze leuke Bunny Nature Snuffelmat kunt u lekkere snacks verstoppen. Uw knager moet deze vervolgens zelf opzoeken. Deze activiteit bevorderd het natuurlijke foerageer gedrag van de dieren en geeft speel en zoekplezier voor lange tijd. Verveling heeft geen kans meer! Voor een ultieme ervaring is de mat opgedeeld in twee delen. Het ene deel is bekleed met hooi en het andere deel met hennep.

Op je plaats, klaar, snuffelen maar!

Dingen die je zelf vindt, smaken dubbel zo goed en zorgen ook voor meer plezier! Snuffelen en zoeken naar voedsel is natuurlijk gedrag waarbij de neuzen van kleine zoogdieren overuren draaien. Maar het vergt ook concentratie! 

Met deze Snufflemat is de zoektocht echt spannend en houden de konijnen en knaagdieren zich zinvol bezig. Verveling wordt een begrip uit het verleden en het allerbeste: breng intensief tijd door met jouw huisdier waardoor de band met jouw huisdier sterker wordt en het wederzijds vertrouwen verbetert! De dieren zijn ontspannen, gelukkig en rustig.

Gebruiksaanwijzing Bunny Nature Snuffelmat

Om de eerste zoektocht naar de koekjes voor het dier gemakkelijker te maken, kun je ze los op de mat strooien. Om het moeilijker te maken, kun je de koekjes gewoon dieper in de mat verstoppen. Als alle koekjes gevonden zijn, zijn er twee opties:

de mat opnieuw vullen met koekjes en zo gaat de opwindende zoektocht verder
het spel wordt op een positieve noot beëindigd, bijvoorbeeld met een streling. De mat wordt dan opzij gelegd, want anders kan het dier zijn interesse verliezen als hij ondanks zijn grote moeite geen beloning meer vindt.

De dieren zouden enkel onder toezicht de Snufflemat mogen gebruiken. Samen heb je er sowieso meer plezier aan!

Bunny Nature Crispy Snack voor de Snuffelmat

bunny nature crispy snackDe Crispy Snack maakt de zoektocht naar snacks in onze Snufflemats nog spannender. Gewoon een paar Crispy's in de mat verbergen en dan begint het ZOEKEN-SPELEN-SNACKEN. Een succesvolle „snuffeltocht“ wordt met de super lekkere crispy's passend beloond.

Specificaties
Materiaal: Hennep, Hooi
Afmetingen: 31,5 X 28 X 5 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: onder toezicht aanbieden
Bunny Nature Nature Snuffelmat Hooi Hennep 31,5 cm
Reviews
8 / 10
Yrsa 01 November 2020

Mijn ratjes hebben er veel plezier van

10 / 10
Lianne 01 Maart 2019

Onze Cavia's vinden het heel leuk om in deze mat hun snoepjes te zoeken. We moesten wel even laten zien dat we er iets in hebben verstopt, maar toen ze het eenmaal doorhadden waren ze helemaal enthousiast. We laten de mat niet in de kooi liggen, maar plaatsen deze af en toe in het verblijf als afwisseling op het andere speelgoed dat ze hebben :)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »