Bunny Nature RattenDroom Basic
RattenDroom Basic €14,95

RattenDroom Basic

€14,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature RattenDroom Basic

bunny nature rattendroom voer voor rattenDe rat houdt van diversiteit, precies zoals het in zijn oorspronkelijke habitat in siberië en China het geval was. De uitgebalanceerde diversiteit aan componenten biedt de rat een ware smaak-beleving en staat garant voor een gezonde voeding.

Bunny RattenDroom Basic is een volledige voeding voor Ratten. De voedingsbehoefte van ratten en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny RattenDroom Basic. De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van ratten afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van ratten. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van ratten zoals deze in de natuurlijk is.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Ratten"

 • Kaas & kippenvlees
  Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
 • Lijnzaad & pompoenpitten
  Waardevol eiwit, onverzadigde vetzuren & essentiële aminozuren
 • Groenten
  Actieve vitale stoffen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de ratten
  Oa Spelt, Haver & Tarwe
 • Verscheidenheid afgestemd op het dier
  Bevordert natuurlijk gedrag


Voedingsadvies Bunny Nature RattenDroom Basic

Vul de voerbak met RattenDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bijv. bunny Protein-Hay) en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s.

Bunny over de Rat

De rat is een klein, omnivoor zoogdier. Dat betekent dat de rat een alleseter is en zich voedt met een veelvoud van voedingsmiddelen. Hij behoort tot de orde van de knaagdieren en is zeer sociaal. In de natuur leeft hij vaak in groepen van tot 100 dieren. De levensverwachting bedraagt ongeveer 4 jaar en hij bereikt een lichaamslengte van 28 cm en een gewicht van 270 tot 400 g.

De huidige zwarte rat stamt af van de bruine rat. Die leefde oorspronkelijk op het vasteland in het zuidoosten van Siberië, in Mongolië en het noordoosten van China. Tegenwoordig is de rat bijna over de hele wereld te vinden. In de tropen en subtropen leeft hij enkel in de steden. Ook in Europa en Noord-Amerika woont hij vaak in de buurt van mensen en gebouwen en voelt hij zich bijzonder goed in tussenwanden of oude afvoerpijpen. Ratten in de vrije natuur leven vaak in de buurt van water.

De rat heeft zijn eigen nutritionele behoeften.

bunny rattendroom basicSnijtanden
Ze blijven steeds doorgroeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine Blindedarm
Ratten hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Omnivore (allesetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

Verhoogde energiebehoefte
De snelle dieren hebben een hoger metabolisme en daardoor een bijzondere energiebehoefte.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 1,5 kg | 3 kg
Samenstelling: Haver, maïs, tarwe, gerst, tarwezemelen, gerstevlokken, zonnebloemextractieschroot, maïsvlokken, erwtenvlokken, speltvlokken, lijnzaad (4%), pompoenpitten (4%), luzerne, tarwevlokken, calciumcarbonaat, wortels, bierbostel, paprika, wortelpulp, biergis
Analyse: Ruwe proteïne 14,3% · Ruwe oliën en vetten 5% · Ruwe celstof 6,8% · As 5,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,44%, Vit. A 7.900 IE ∙ Vit. D3 580 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 47 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 4,8 mg ∙ Jodium als
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat
Bijzonderheden: -
Bunny Nature RattenDroom Basic
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »