Bunny Nature KleurmuisDroom Basic 500 gram Muizenvoer
KleurmuisDroom Basic 500 gram Muizenvoer €6,95

KleurmuisDroom Basic 500 gram Muizenvoer

€6,95
Op voorraad
  • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zaterdag verzending
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny KleurmuisDroom Basic Muizenvoer

Muizenvoer van Bunny KleurmuisDroom is een volledige voeding voor kleurmuizen. De voedingsbehoefte van muizen en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny KleurmuisDroom Basic.

Voor de kleurmuis is een diversiteit aan componenten in een juiste samenstelling heel belangrijk. Net zo belangrijk als voer dat onbegrensd beschikbaar is, wat enkel met de uitgebalanceerde receptuur van bunny KleurmuisDroom mogelijk is. op die manier is de kleurmuis gelukkig en ontspannen.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Muizen"

De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van muizen afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van muizen. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van muizen zoals deze in de natuurlijk is.

Deze speciale mix bestaat uit maar liefst 37 verschillende Componenten!

Kaas & kippenvlees: Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
✔ Granen & zaden: Waardevol eiwit, onverzadigde vetzuren & essentiële aminozuren
✔ Groenten: Actieve vitale stoffen
Gebalanceerde Long-Life-receptuur: Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
✔ Uitgelezen extra's uit het herkomstland van de kleurmuis: Oa Boekweit, Sesam & Kardizaad.
✔ Verscheidenheid afgestemd op het dier: Bevordert natuurlijk gedrag

Voedingsadvies Bunny Nature KleurmuisDroom Basic

Vul de voerbak met KleurmuisDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bijv. bunny Protein-Hay) en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny over de Muis

De kleurmuis is een klein granivoor (zaad etend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. Ze zijn hoofdzakelijk 's nachts actief (maar kunnen zich aanpassen), zeer sociaal en leven in groepen die uit met elkaar verwante gezinsleden bestaan. Ze hebben een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereiken een lichaamslengte van 6,5 tot 9,5 cm en een lichaamsgewicht van 20 tot 40 g.

Oorspronkelijk stamt de kleurmuis uit Westcentraal-Azië en Noord-India. Daar leeft hij in steppegebied en halfwoestijnen en bouwt hij zijn nesten in zelfgegraven holen of in spleten tussen stenen. Tegenwoordig is de kleurmuis over de hele wereld te vinden en voedt hij zich graag met in de landbouw geteelde graansoorten.

Zoals alle kleine zoogdieren heeft ook de kleurmuis zijn eigen nutritionele behoeften.

De Snijtanden
Ze blijven steeds groeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

De Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine blindedarm
Kleurmuizen hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Granivore (zaadetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

Hoge energie behoefte
De snelle dieren hebben een hoger metabolisme en daarmee ook een bijzondere energiebehoefte.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: Haver, gerstevlokken, plata gierst, erwtenvlokken, gerst, tarwezemelen, maïsvlokken, tarwevlokken, zonnebloemextractieschroot, tarwe, maïs, zilvergierst, luzerne, hennepzaad, rode gierst, wortels, calciumcarbonaat, canariezaad, paprika, mariadistelzaa
Analyse: Ruwe proteïne 14,1% · Ruwe oliën en vetten 5% · Ruwe celstof 7% · As 5,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,4%, Vit. A 7.100 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 43 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 4,3 mg ∙ Jodium als ca
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Bunny Nature KleurmuisDroom Basic 500 gram Muizenvoer
Reviews
10 / 10
David 02 Maart 2021

het is een goede begin mix voor muizen. Alleen persoonlijk mix ik het met meer andere dingen voor nog meer variatie.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »