Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer
HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer €8,99

HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer

€8,99
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor €8,54 per stuk en bespaar 5%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Leverbaar vanaf woensdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer

Hamstervoer van Bunny Nature Hamsterdroom is een natuurlijke volledige hamstervoeding voor hamsters. De voedingsbehoefte van hamsters en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny HamsterDroom Basic.

Wij kennen hamsters zeer goed. En daarom is de samenstelling zo divers en evenwichtig. Er wordt niet enkel rekening gehouden met de nutritionele behoeften, maar ook met de nodige diversiteit aan componenten voor het eet- en transportgedrag van hamsters.

De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van hamsters afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van hamsters. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van hamsters zoals deze in de natuurlijk is.

Deze speciale mix bestaat uit maar liefst 42 Componenten!

Meelwormen: Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
✔ Granen & zaden: Waardevol eiwit, onverzadigde vetzuren & essentiële aminozuren
✔ Ideale deeltjesgrootte: Optimaal voor het hamsteren
✔ Gebalanceerde Long-Life-receptuur: Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
✔ Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de hamster: Oa gerst, Haver & Lijnzaad
✔ Verscheidenheid afgestemd op het dier: Bevordert natuurlijk gedrag

Is Bunny Nature HamsterDroom Basic een Natuurvoeding voor Hamsters?

Ja Bunny Nature HamsterDroom Basic is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokken toegevoegd om de tandslijtage te ondersteunen. De voeding bestaat verder geheel uit zaden, granen, kruiden, bloemen en insecten.

Is Bunny Nature HamsterDroom volledig Hamstervoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Bunny Nature HamsterDroom Basic

Vul de voerbak met HamsterDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny Nature over de hamster

De hamster is een klein, granivoor (zaad etend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur leeft hij solitair. Sociale contacten zoekt hij enkel om te paren en tijdens het opvoeden van de jongen. Ook als huisdier zit hij daarom het best alleen. De hamster heeft een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereikt een lichaamslengte van ca. 18 cm en een gewicht van ongeveer 180 g.

De hamster komt uit Syrië en het zuiden van Turkije. Hier leeft hij grotendeels in ondergrondse tunnels, die hij liefst in zanderige kleigronden maakt en is hij overdag actief. Hamsters die als huisdier worden gehouden, zijn eerder 's nachts actief.

Klein, maar dapper. De nutritionele behoeften van de snelle hamsters zijn veelvoudig.

De Snijtanden
Hamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom toch redelijk stevig zijn om op te bijten (bv. met verschillende zaden die kunnen worden gepeld)

De Maag
De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

De blindedarm
De 'granivore' (zaadetende) hamster heeft een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijke eiwitten
Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energie behoefte
Hamsters zijn echte energiebundels. Ze bewegen graag en hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte. 

Bunny Nature Hamster Droom Basic hamstervoer

Specificaties
Inhoud (ca): 600 gram
Samenstelling: Haver, gerst, plata gierst, maïs, canariezaad, gerstevlokken, erwtenvlokken, tarwe, tarwezemelen, maïsvlokken, zonnebloemextractieschroot, wortels, haverpitten, rijst, zilvergierst, gevogeltevlees, luzerne, graszaad, rode gierst, lijnzaad, pastinaken, cal
Analyse: Ruwe proteïne 15% · Ruwe oliën en vetten 6% · Ruwe celstof 7,6% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 510 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 63 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,5 mg ∙ Jodium als ca
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster (Syrische Hamster/Goudhamster)
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer
Reviews
10 / 10
Kühn Jacqueline 02 April 2021

Bestes Futter ,mein Hamster hat es geliebt. Er hatte tolles seidiges Fell und war nie krank.Großes Lob an die Herstellerfirma ein Produkt mit Herz .❤

8 / 10
Marlene 01 Mei 2019

Zeer gevarieerd voedsel. Hamster eet er graag van.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »