Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer
HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer €7,49 €8,95

HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer

€8,95 €7,49
Op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer

bunny hamsterdroom basicWij kennen hamsters zeer goed. En daarom is de samenstelling zo divers en evenwichtig. Er wordt niet enkel rekening gehouden met de nutritionele behoeften, maar ook met de nodige diversiteit aan componenten voor het eet- en transportgedrag van hamsters.

Bunny Hamsterdroom is een volledige hamstervoeding voor hamsters. De voedingsbehoefte van hamsters en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny HamsterDroom Basic.

De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van hamsters afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van hamsters. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van hamsters zoals deze in de natuurlijk is.

Deze speciale mix bestaat uit maar liefst 42 Componenten!

 • Meelwormen
  Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
 • Granen & zaden
  Waardevol eiwit, onverzadigde vetzuren & essentiële aminozuren
 • Ideale deeltjesgrootte
  Optimaal voor het hamsteren
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de hamster
  Oa gerst, Haver & Lijnzaad
 • Verscheidenheid afgestemd op het dier
  Bevordert natuurlijk gedrag


Voedingsadvies Bunny Nature Hamsterdroom Basis

Vul de voerbak met HamsterDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Controleer alstublieft de hamster voorraadkamer en verwijder indien nodig alle overgebleven voer. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bijv. bunny Protein-Hay) en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny Nature over de hamster

De hamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur leeft hij solitair. Sociale contacten zoekt hij enkel om te paren en tijdens het opvoeden van de jongen. Ook als huisdier zit hij daarom het best alleen. De hamster heeft een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereikt een lichaamslengte van ca. 18 cm en een gewicht van ongeveer 180 g.

De hamster komt uit Syrië en het zuiden van Turkije. Hier leeft hij grotendeels in ondergrondse tunnels, die hij liefst in zanderige kleigronden maakt en is hij overdag actief. Hamsters die als huisdier worden gehouden, zijn eerder 's nachts actief.

Klein, maar dapper. De nutritionele behoeften van de snelle hamsters zijn veelvoudig.

De Snijtanden

Hamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom toch redelijk stevig zijn om op te bijten (bv. met verschillende zaden die kunnen worden gepeld)

De Maag

De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

De blindedarm

De 'granivore' (zaadetende) hamster heeft een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijke eiwitten

Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energie behoefte

Hamsters zijn echte energiebundels. Ze bewegen graag en hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte. 

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 600 gram
Samenstelling: Haver, gerst, plata gierst, maïs, canariezaad, gerstevlokken, erwtenvlokken, tarwe, tarwezemelen, maïsvlokken, zonnebloemextractieschroot, wortels, haverpitten, rijst, zilvergierst, gevogeltevlees, luzerne, graszaad, rode gierst, lijnzaad, pastinaken, cal
Analyse: Ruwe proteïne 15% · Ruwe oliën en vetten 6% · Ruwe celstof 7,6% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 510 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 63 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,5 mg ∙ Jodium als ca
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster
Bijzonderheden: -
Bunny Nature HamsterDroom Basic 600 gram Hamstervoer
Reviews
10 / 10
Kühn Jacqueline 02 April 2021

Bestes Futter ,mein Hamster hat es geliebt. Er hatte tolles seidiges Fell und war nie krank.Großes Lob an die Herstellerfirma ein Produkt mit Herz .❤

8 / 10
Marlene 01 Mei 2019

Zeer gevarieerd voedsel. Hamster eet er graag van.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »