Bunny Nature GerbilDroom Basic 600 gram
GerbilDroom Basic 600 gram €7,95

GerbilDroom Basic 600 gram

€7,95
Op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature GerbilDroom Basic 600 gram

bunny gerbildroom gerbilvoer voor de gerbilDe reden waarom een uitgebalanceerde receptuur zo belangrijk is, wordt vooral aangetoond bij de gerbil. De lieve, kleine flitsers zijn gevoelig voor zwaarlijvigheid. Het is onze taak om dit met afgestemd voer te vermijden en deze zorg bij de eigenaar van het dier weg te nemen. En juist dat bereiken we met de bunny gerbil Droom.

Bunny GerbilDroom Basic is een volledige voeding voor Gerbils. De voedingsbehoefte van gerbils en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny GerbilDroom Basic. De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van gerbils afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van gerbils. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van gerbils zoals deze in de natuurlijk is.

Gerbils zijn gevoelig voor verhoogde bloedvetwaarden en adipositas. Een hoger gehalte aan meelrijke zaden in het voer is daarom belangrijk. Het enkelvoer mag geen noten bevatten.

Gerbils hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

 • Krekels & Meelwormen
  Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
 • Gierst
  Meelhoudend zaad, voorkomen van vervetting
 • Kruiden
  Actieve vitale stoffen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de renmuizen
  Oa Plata gierst, rode gierst, Zilvergierst & Dari
 • Verscheidenheid afgestemd op het dier
  Bevordert natuurlijk gedrag


Voedingsadvies Bunny Nature GerbilDroom

Vul de voerbak met GerbilDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bijv. bunny Protein-Hay) en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s.

Bunny over de Gerbil

De gerbil is een klein granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. Hij is zeer sociaal en leeft in de natuur in gezinsverband. Ook als huisdier mogen ze niet alleen worden gehouden. De gerbil is dag en nacht actief en heeft een levensverwachting van 3 tot 4 jaar. Hij heeft een lichaamslengte van 10 tot 12 cm en een gewicht van ongeveer 70 tot 130 g.

De Mongoolse gerbil leeft in steppengebied, halfwoestijnen en woestijnen in het zuidoosten van Mongolië alsook in het aangrenzende Rusland en in China. Hij verblijft graag in velden en weiland. Daar graaft hij ondergrondse tunnels en maakt hij nesten en voorraadkamers.

Gerbils hebben hun eigen nutritionele behoeften.

bunny gerbilvoer diabets knaagdierenSnijtanden
Ze blijven steeds groeien waardoor het voer voor de nodige tandslijtage moet zorgen. Hardheid, grootte en type van voerpartikels zijn daarbij van belang.

Maag
De maag bestaat uit één kamer en wordt door een slijmhuid in een deel zonder klier en een deel met klier gescheiden.

Kleine Blindedarm
Gerbils hebben een kleine blindedarm. Daardoor kunnen ze ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Daarom is voer met een ruw vezelgehalte van minder dan 10% optimaal.

Dierlijke eiwitten
Granivore (zaadetende) dieren hebben dierlijke eiwitten nodig. De waardevolle aminozuren zijn belangrijk voor de celvernieuwing en diverse stofwisselingsprocessen.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 600 gram
Samenstelling: Plata gierst, haver, gerst, tarwezemelen, zonnebloemextractieschroot, erwtenvlokken, maïsvlokken, speltvlokken, zilvergierst, tarwe, luzerne, maïs, rode gierst, dari, paardebloembladeren, canariezaad, calciumcarbonaat, bierbostel, wortels, kamut®, lij
Analyse: Ruwe proteïne 14% · Ruwe oliën en vetten 4% · Ruwe celstof 6,5% · As 5,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,4%, Vit. A 8.500 IE ∙ Vit. D3 620 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 51 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 5 mg ∙ Jodium als calc
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil
Bijzonderheden: -
Bunny Nature GerbilDroom Basic 600 gram
Knaagdier pakketten
+ Gerri Gerbil Yummies
Reviews
8 / 10
Ymke 25 Januari 2021

Er zit veel variatie in het voedsel, maar helaas laat mijn dikstaartgerbil alle grijze korrels liggen (wat bijna het hoofdbestanddeel is van dit voer). Maar hij is wel even goed zoet met alle kleine zaadjes en andere dingetjes, dus perfect om een beetje in zijn kooi te strooien en wat zoekgedrag te stimuleren.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »