Bunny Nature DegoeDroom Basic 1,2 kg
DegoeDroom Basic 1,2 kg €12,25

DegoeDroom Basic 1,2 kg

€12,25
Nu 3 artikelen nog op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny DegoeDroom Basic 1,2 kg

Bunny Nature DegoeDroom 72 componenten zijn werkelijk een droom. Iets heel bijzonder voor de degoes. Deze uitgebalan - ceerde receptuur is het beste voer voor de zuid-amerikaanse knagers. Natuurlijk met componenten uit hun geboorteland en zonder fruit om diabetes te
vermijden.

Bunny DegoeDroom Basic is een volledige voeding voor Degoes. De voedingsbehoefte van degoes en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny DegoeDroom Basic. Deze natuurlijke voedingsmix bestaat uit maar liefst 72 Componenten!

Verhouding ruwvezel-zetmeel: 3 : 1

 • Biodivers
  42 verschillende planten van onbehandelde weilanden
 • Plus groente & bloesems
  Actieve vitale stoffen
 • Zonder fruit
  Voorkomen van diabetes
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
  3-Vezel-Mix
  3 verschillende vezellengtes voor het afwrijven van het gebit en een gezonde darmflora
 • Met planten uit het oorsprongsland van de degoe's
  Amarant, maca & Topinamboer


Voedingsadvies Bunny DegoeDroom Basic

Vul de voerbak met DegoeDroom BASIC en wacht tot al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s.

Bunny over de Degoe

Degoes behoren tot de orde van de knaagdieren en zijn kleine, folivore/herbivore (plantenetende) zoogdieren. Ze zijn overdag actief, zeer sociaal en leven in de natuur in grote kolonies van verschillende familiegroepen die uit ongeveer 10 dieren bestaan. Als huisdier willen ze ook een partner aan hun zijde. Ze hebben een levensverwachting van ongeveer 5 tot 7 jaar, maar kunnen ook ouder worden. De lichaamslengte bedraagt 12,5 tot 19,5 cm en ze bereiken een gewicht van ongeveer 170 tot 350 g.

Degoes zijn de meest voorkomende knaagdieren in Chili. Daar bewonen ze vooral de centrale en noordelijke gebieden met lage struiken en goede schuilgelegenheden uit dichte kruiden en grassen. Eveneens vertoeven ze graag in steenachtige grondlagen met een losse bodem. Daar bouwen ze wijdvertakte graafgangen. Ze zijn ook steeds vaker in velden, tuinen en parken aan te treffen. Degoes voeden zich voornamelijk met plantaardig voedsel.

Degoes hebben hun eigen nutritionele behoeften.

bunny degoedroom basic is degoevoeding ook bij diabetesTanden
Er bevinden zich in de boven- en onderkaak telkens twee snijtanden, die net zoals de kiezen levenslang blijven groeien. Een ruwe vezelstructuur in de voeding is dus volstrekt noodzakelijk voor de gezondheid van de tanden.

Maag
De maag is een zogenaamde volpropmaag. Die is slechts matig gespierd en kan daarom niet zelfstandig de voedingsbrei naar het volgende gedeelte van de darm transporteren. De navolgende voedingsporties nemen die taak zogezegd over.

Blindedarm
De blindedarm is de zogenaamde gistkamer. Naar daar gaan de fijne voedingsvezels die door de speciale bacteriën in eiwitten, vitamine B complex en vitamine K worden omgezet. Uit de blindedarm ontstaan de blindedarmkeutels die terug worden opgenomen.

Diabetes
Om diabetes te voorkomen, zou u geen vers fruit en ook geen andere suiker- en zetmeelrijke componenten mogen geven. Dit is ook bij de keuze van het voer belangrijk.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 1,2 kg
Samenstelling: Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardebloemb
Analyse: Ruwe proteïne 14,3% · Ruwe oliën en vetten 2,8% · Ruwe celstof 20% · Sterkte 6,6% · As 8,5% · Calcium 0,65% · Fosfor 0,4% ,Vit. A 10.800 IE ∙ Vit. D3 750 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 65 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 6,
Geschikt voor: Knaagdieren, Degoe
Bijzonderheden: -
Bunny Nature DegoeDroom Basic 1,2 kg
Reviews
10 / 10
s 01 Maart 2020

Het ziet er smakelijk uit en onze degoes eten het graag

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »