Bunny Nature Dwerghamsterdroom Basic 600 gram
Dwerghamsterdroom Basic 600 gram €7,49 €8,95

Dwerghamsterdroom Basic 600 gram

€8,95 €7,49
Op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature Dwerghamsterdroom Basic 600 gram

bunny dwerghamsterdroom expert voerDwerghamsters houden ervan om zich uitvoerig met hun eten bezig te houden. Daarom is onze uitgebalanceerde receptuur met al zijn diverse componenten zo waardevol voor de kleine, sympathieke flitsers. Het is ook heel belangrijk dat er geen fruit bij zit om diabetes te vermijden. Hier voelt de dwerghamster zich thuis, in vorm van inhoudsstoffen, die in steppen, halve woestijnen en woestijnbiotopen voorkomen, de leefomgeving van de dwerghamster. Een evenwichtige verhouding van granen, zaden en groente verzekeren de optimale verzorging met vitaminen en sporenelementen.
 
De Bunny DwerghamsterDroom BASIC bevat geen fruit, omdat dwerghamsters vaak naar overgewicht neigen. Het levensbelangrijke dierlijke proteïne is exact op de behoefte van uw dier afgestemd en wordt o.a. door meelwormen gedekt. De grootte van de voerdeeltjes is speciaal voor de duidelijk kleinere dwerghamster ontwikkeld.
 
"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Dwerghamsters"
 
De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.
 
De nutritionele behoeften van dwerghamsters zijn groot. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten

De Bunny Dwerghamsterdroom voeding bestaat uit maar liefst 42 Componenten

 • Meelwormen
  Hoogwaardige verzorging met dierlijk eiwit
 • Ideale deeltjesgrootte
  Optimaal voor het hamsteren
 • Zonder fruit
  Voorkomen van diabetes
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de dwerghamster
  Oa Plata gierst, rode gierst & Zilvergierst
 • Verscheidenheid afgestemd op het dier
  Bevordert natuurlijk gedrag


Voedingsadvies Bunny Nature Dwerghamsterdroom Basic

Vul de voerbak met DwerghamsterDroom BASIC en wacht tot het al het voer is opgegeten, vóór het weer opnieuw te vullen. Controleer de hamster voorraadkamer regelmatig en verwijder indien nodig alle overgebleven voer. Geef dagelijks hoogwaardig bunny hooi (bijv. bunny Protein-Hay) en vers, handwarm water.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny Nature over de Dwerghamster

De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.

De dwerghamster komt oorspronkelijk uit het zuiden van Rusland, Mongolië en het noorden van China. Daar leeft hij in droge halfwoestijn- en steppegebieden en hij is actief van het schemerdonker tot 's nachts.

De nutritionele behoeften van snelle dwerghamsters zijn veelvoudig. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten

Snijtanden
Dwerghamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom de noodzakelijke slijtage van de tanden mogelijk maken (bijvoorbeeld door zaden die kunnen worden gepeld).

Maag
De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

Kleine Blindedarm
Als 'granivoor' (zaadetend) dier heeft de dwerghamster een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijk eiwit
Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energiebehoefte
Dwerghamsters zijn echte energiebundels. Ze hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte.

Gevoelig voor diabetes
Om diabetes te vermijden zou het voer geen fruit of andere suikerrijke componenten mogen bevatten en ook vers fruit mag niet worden gevoerd.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 600 gram
Samenstelling: Haver, gerst, plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, maïs, tarwezemelen, haverpitten, gerstevlokken, zonnebloemextractieschroot, zilvergierst, rijst, tarwe, luzerne, wortels, gevogeltevlees, rode gierst, graszaad, pastinaken, paardebloemkruid, calc
Analyse: Ruw proteïne 15,5% · Ruwe oliën en vetten 6,3% · Ruwe celstof 8% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 500 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 66 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,5 mg ∙ Jodium als
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Bunny Nature Dwerghamsterdroom Basic 600 gram
Reviews
10 / 10
Mary 01 Augustus 2019

Deze kieskeurige dame vindt het heel lekker en eet alles op!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »