Mepal

3
Sorteren op:

Aangenaam, wij zijn Mepal. We nemen je graag mee in onze wereld, vol slimme en weldoordachte ideeën. Oplossingen die je helpen te genieten van je leven, die het leven gemakkelijker en zorgelozer maken. Daarom vind je bij ons niet zomaar bewaardozen, maar echt slimme voorraaddozen. Al vanaf onze eerste jaren produceren we slimme (kunststof) consumentenproducten op het gebied van eten en drinken. We hebben een lange traditie van zelf producten ontwikkelen en produceren. Producten vol met kleine slimmigheden die je elke dag een plezierige gebruikservaring geven.

Al 70 jaar zorgen we dat jij een plezierige gebruikservaring hebt met onze producten. Je vindt ons op elk moment, overal. Neem ons gerust mee. We zijn niet stuk te krijgen. Want we zijn er voor het leven. Mepal werd opgericht in 1950. Dit jaar vieren we dus ons 70-jarig jubileum. Vanaf onze eerste jaren produceren we slimme kunststof consumentenproducten op gebied van eten en drinken. Met onze producten zijn we stiekem bij heel veel kleine of juist bijzondere grote momenten. Je vindt ons op elk moment en overal.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig een beetje een hippe term, iedereen wil er aan meedoen. Bij Mepal doen we dat al jaren. Omdat we het belangrijk vinden om producten te maken waar mens en milieu blij van worden.

Ook al lijkt het soms een druppel op de gloeiende plaat, wij zijn ervan overtuigd dat alle kleine beetjes helpen. En als iedereen meedoet, worden al die kleine beetjes er ineens best veel.

Met onze leveranciers, onze medewerkers en onze klanten. Maar ook onze producten staan garant voor jaren plezier. Hartstikke duurzaam dus. 

opbergen knaagdier voer en snacks opbergbak

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »