Bernice Muntz

1
Sorteer op:

Het nieuwste boek van Dierentrainer, Bernice Muntz is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je een succesvolle match tussen konijnen tot stand brengt. Na het lezen van dit boek is de lezer ‘bewapend’ met de juiste kennis en vaardigheden om zelf te kunne

Lees meer
€19,75
Op voorraad

Bernice Muntz Dierentrainer

Bernice muntz dierentrainerDe passie voor dieren is diepgeworteld bij Bernice Muntz. Inmiddels is Bernice gedragsdeskundige voor honden en konijnen en gecertificeerd trainer. Ze traint alle dieren: van dassen tot schapen, van kooikarpers tot exotische vogels.

Bernice ziet het trainen van dieren allereerst om de band tussen dier en baas te versterken. “De eigenaar leert zijn dier beter kennen, het dier wordt fysiek en psychisch gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een band. Daarnaast is het belangrijk om dieren gedrag aan te leren, dat hun leven verrijkt. Een konijn dat zindelijk is, kan vrij in huis rondlopen. Een schaap dat een hoefje kan geven, heeft minder stress bij het bekappen. Zo zijn er tal van redenen om een dier te trainen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »