Bunny Nature All Nature BOTANICALS Vitamine C-Snack 150 gram
All Nature BOTANICALS Vitamine C-Snack 150 gram €12,25 €13,25

All Nature BOTANICALS Vitamine C-Snack 150 gram

€13,25 €12,25
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Informatie

Bunny Nature All Nature BOTANICALS Vitamin C-Snack

Voedingssupplement voor volwassen cavia's

De vitamine C-snack is een belangrijk bestanddeel van het evenwichtige voederconcept »all Nature«. Hij biedt de garantie, dat de cavia's alle noodzakelijke vitaminen en sporenelementen krijgen, in het bijzonder vitamine C. De snack compenseert vitaminetekorten, want naargelang het weer bijvoorbeeld zorgt moeder natuur voor verschillende vitaminegehaltes en voedingswaarden in alle plantaardige bestanddelen.

Voor het voeren als snack

... is de »BOTANICALS MAXI MIX en MID MIX« dankzij de fijne ingrediënten en de natuurlijke samenstelling bijzonder geschikt. De combinatie komt met het natuurlijke menu van de planteneters overeen en vervolledigt op ideale wijze het dagelijkse menu. Alle varianten smaken heerlijk fris en zorgen voor smakelijke afwisseling.
 
bunny nature botanicals

Voor het voeren als compleet voedsel

... het volledige »all nature«-concept is ook uitstekend geschikt. Het voeder is op de individuele noden afgestemd en kan als een modulair systeem helemaal naar wens samengesteld worden. Men gebruikt als hoofdaandeel de »BOTANICALS MAXI MIX«-soorten telkens naar smaak en mengt dit met de »BOTANICALS MID MIX«-soorten in de juiste verhouding. Daar worden de »all nature VITAMINEN« aan toegevoegd en klaar is het totaalstructuurvoeder – zonder pellets en extrudaten. Voor dieren die andere verwerkte/geperste voedingsmiddelen niet kunnen, mogen of willen eten en toch van een evenwichtig hoofdvoeder willen genieten. Met dit concept verzorgt men de planteneters volledig op natuurlijke, onvervalste wijze.
bunny nature all nature botanicals vitamine c cavia

Voedingsadvies Bunny Nature all Nature Botanicals Vitamine C

KG 250 g 500 g 1.000 g 1.500 g 2.000 g 2.500 g
MAXI MIX 8 g 15 g 30 g 45 g 60 g 75 g
MID MIX 2 g 4 g 6 g 8 g 10 g 12 g
VITAMIN ¼ ½ ¾ 1 2
Specificaties
Inhoud: 150 gram
Samenstelling: Speltvolkorenmeel, grof gemalen spelt, appeltrester, rijstbloem, aanplant van blijvend grasland, maïszetmeel, inuline
Analyse: Vit. A 180.000 IE ∙ Vit. D3 12.600 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 1.080 mg ∙ Vit. C als ascorbylmonofosfaat, calcium-natrium-zout 15.750 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 108 mg ∙ Jodium als calciumjodaat, zonder water 16,2 mg
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Bunny Nature All Nature BOTANICALS Vitamine C-Snack 150 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »