Bunny Nature All Nature BOTANICALS Mix met Pepermuntblaadjes & Camillebloesems 450 gram
All Nature BOTANICALS Mix met Pepermuntblaadjes & Camillebloesems 450 gram €14,99 €16,99

All Nature BOTANICALS Mix met Pepermuntblaadjes & Camillebloesems 450 gram

€16,99 €14,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature BOTANICALS Mix met Pepermuntblaadjes & Camillebloesems

bunny-nature-all-nature-botanicals-pepermuntblaadjesBunny Nature all nature BOTANICALS staat voor uitstekend structuurvoeder van de hoogste kwaliteit. De fijn op elkaar afgestemde, componentrijke mengsels werden met veel kennis en liefde voor detail volgens specifieke recepten door dierenartsen en specialisten in kleine zoogdieren ontwikkeld, door het bunny-team behoedzaam gemengd en liefdevol met de hand verpakt. Alleen de beste en zuiverste bestanddelen met een intense smaak zijn het waard hiervoor gebruikt te worden. De natuur, het natuurlijke habitat van de planteneters, dient als voorbeeld voor het »all nature-concept« en is voor 100% daarop gebaseerd.

Ruw voer op zich is absoluut fantastisch. Het biedt de planteneters talloze culinaire mogelijkheden en lange kauwmomenten. Gewoon ideaal. Tot nu toe als snack. En nu is er – dankzij een speciale combinatie van grondstoffen – ook een evenwichtig totaalvoeder verkrijgbaar!

Voor het voeren als compleet voedsel

... het volledige »all nature«-concept is ook uitstekend geschikt. Het voeder is op de individuele noden afgestemd en kan als een modulair systeem helemaal naar wens samengesteld worden. Men gebruikt als hoofdaandeel de »BOTANICALS MAXI MIX«-soorten telkens naar smaak en mengt dit met de »BOTANICALS MID MIX«-soorten in de juiste verhouding. Daar worden de »all nature VITAMINEN« aan toegevoegd en klaar is het totaalstructuurvoeder – zonder pellets en extrudaten. Voor dieren die andere verwerkte/geperste voedingsmiddelen niet kunnen, mogen of willen eten en toch van een evenwichtig hoofdvoeder willen genieten. Met dit concept verzorgt men de planteneters volledig op natuurlijke, onvervalste wijze.
 
bunny nature all nature botanicals mix

Voor het voeren als snack

... is de »BOTANICALS MAXI MIX en MID MIX« dankzij de fijne ingrediënten en de natuurlijke samenstelling bijzonder geschikt. De combinatie komt met het natuurlijke menu van de planteneters overeen en vervolledigt op ideale wijze het dagelijkse menu. Alle varianten smaken heerlijk fris en zorgen voor smakelijke afwisseling.
 
Specificaties
Inhoud: 450 gram
Samenstelling: Groene haver*, pepermuntblaadjes (11%), smalle weegbree, groene tarwe*, heermoes, berkenblaadjes, rudbeckiablaadjes, koriandersteeltjes, selderijstengels, madeliefjes, rode klaver bloesems, camillebloesems (2%) *alleen bladeren en stelen
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bunny Nature All Nature BOTANICALS Mix met Pepermuntblaadjes & Camillebloesems 450 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »