Bunny Nature All Nature BOTANICALS Multivitaminesnack 150 gram
All Nature BOTANICALS Multivitaminesnack 150 gram €12,25 €13,25

All Nature BOTANICALS Multivitaminesnack 150 gram

€13,25 €12,25
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature All Nature BOTANICALS Multivitaminesnack

Voedingssupplement voor volwassen dwergkonijnen, chinchilla's & degoes

De multivitaminesnack is een belangrijke bouwsteen van het evenwichtige voederconcept »all nature«. Het biedt de garantie, dat de dieren dagelijks alle noodzakelijke vitaminen en sporenelementen krijgen. De multivitaminesnack compenseert vitaminetekorten, want naargelang het weer bijvoorbeeld zorgt moeder natuur voor verschillende vitaminegehaltes en voedingswaarden in alle plantaardige bestanddelen.

Voor het voeren als snack

... is de »BOTANICALS MAXI MIX en MID MIX« dankzij de fijne ingrediënten en de natuurlijke samenstelling bijzonder geschikt. De combinatie komt met het natuurlijke menu van de planteneters overeen en vervolledigt op ideale wijze het dagelijkse menu. Alle varianten smaken heerlijk fris en zorgen voor smakelijke afwisseling.
bunny nature all nature botanicals multivitamines

Voor het voeren als compleet voedsel

... het volledige »all nature«-concept is ook uitstekend geschikt. Het voeder is op de individuele noden afgestemd en kan als een modulair systeem helemaal naar wens samengesteld worden. Men gebruikt als hoofdaandeel de »BOTANICALS MAXI MIX«-soorten telkens naar smaak en mengt dit met de »BOTANICALS MID MIX«-soorten in de juiste verhouding. Daar worden de »all nature VITAMINEN« aan toegevoegd en klaar is het totaalstructuurvoeder – zonder pellets en extrudaten. Voor dieren die andere verwerkte/geperste voedingsmiddelen niet kunnen, mogen of willen eten en toch van een evenwichtig hoofdvoeder willen genieten. Met dit concept verzorgt men de planteneters volledig op natuurlijke, onvervalste wijze.

bunny nature all nature botanicals multivitamine

Voedingsadvies Bunny Nature all nature Botanicals Multivitamines

KG 250 g 500 g 1.000 g 1.500 g 2.000 g 2.500 g
MAXI MIX 8 g 15 g 30 g 45 g 60 g 75 g
MID MIX 2 g 4 g 6 g 8 g 10 g 12 g
VITAMIN ¼ ½ ¾ 1 2

 

Specificaties
Inhoud: -
Samenstelling: Speltvolkorenmeel, grof gemalen spelt, appeltrester, rijstbloem, aanplant van blijvend grasland, maïszetmeel, inuline
Analyse: Vit. A 200.000 IE ∙ Vit. D3 14.000 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 1.200 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 120 mg ∙ Jodium als calciumjodaat, zonder water 18 mg ∙ IJzer als ijzer(II)sulfaat, monohydraat 1.000 mg ∙ Zink als zinko
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bunny Nature All Nature BOTANICALS Multivitaminesnack 150 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »