Carefresh Blue 50 Liter
Blue 50 Liter €25,50

Blue 50 Liter

€25,50
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Blue 50 Liter voor knaagdieren!

Carefresh Blue 50 Liter is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een blauwe kleur. Carefresh Blue is gemaakt uit cellulose-vezels van biologische teelt. Carefresh Blue absorbeerd 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekkers. Daarnaast is Carefresh Blue stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Carefresh Blue heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk blauw gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blauwe blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Blue zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke blauwe ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen in Carefresh Blue zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Blue bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Blue 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh Blue bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Blue zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Blue

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Blue. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.


Carefresh bodembedekking voor knaagdieren zoals muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla en degoe

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 50
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Blue 50 Liter
Reviews
10 / 10
(5)
10 / 10
Yorick 09 November 2018

Weinig stof
leuke kleuren
absorbeert goed

10 / 10
Marion 01 Mei 2018

Mooie afwerking voor bodembedekking. Goede graafbodem. Zacht en stevig tegelijkertijd.

10 / 10
JMJ 01 Mei 2018

Heerlijk spul. Lekker zacht voor de hamster om in te graven.

10 / 10
mor 13 April 2018

Erg fijn, stinkt niet en hamster graaft en graag in!

10 / 10
Michelle R. 01 Februari 2018

Heel fijn om een groot pak te hebben ipv allemaal kleintjes. Super fijn voor een dikke laag, mijn hamster graaft er graag in,

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »