Zoek & Win!

Zoek & Win!

Tommy het konijntje heeft zich verstopt met een cadeautje. Als je hem als eerste vindt krijg jij een cadeau van Tommy!

Tommy is een gelukkig en vrolijk konijntje. Hij is dol op rennen, springen, gek doen en vooral op verstoppertje spelen. Maar Tommy houdt ook erg van lezen. Vooral informatieve boekjes over Konijnen vindt Tommy geweldig. Hij kan er alles over zijn soortgenootjes in lezen, mooie plaatjes kijken en nieuwe trucjes leren.

Omdat Tommy zo van verstoppertje houdt wil Tommy graag een spelletje met jullie spelen en de eerste persoon die Tommy vindt, krijgt van Tommy een cadeau -> zijn favoriete konijnenboek!

Tommy gaat zich verstoppen en wil gevonden worden!

Tommy gaat dinsdag (14-04) op pad. Hij vertrekt om 12:00 uur in de middag en gaat zich ergens in de DRD Webshop verstoppen. Hij kan overal zitten... Misschien zit hij bij de snackjes zijn favoriete knaagstickjes te eten of is hij even wat gaan drinken bij de drinkflesjes of zit hij misschien toch bij het hooi te knabbelen? Tommy blijft wel op dezelfde plek zitten totdat jij hem vindt!

Cadeautje van Tommy

Tommy heeft een heel mooi cadeau voor de eerste persoon die hem vindt. Ben jij diegene die Tommy als eerste vindt? Dan krijg jij het boek: "Het gelukkige konijn" van Bernice Muntz!
Heb jij Tommy gevonden?

Plaats dan zo snel mogelijk je reactie hieronder met de locatie van Tommy en dan ben jij de gelukkige winnaar van dit schitterende konijnenboek!

Heel veel plezier en succes!Reacties

  1. DRD Knaagdierwinkel DRD Knaagdierwinkel

    Hallo Iris!
    Super dat klopt helemaal :)

    Gefeliciteerd je hebt het boek van "Het gelukkige konijn" gewonnen.
    Je ontvangt van ons zo meteen een berichtje

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »