Witte Molen PUUR voor Knaagdieren

Witte Molen PUUR voor Knaagdieren

Witte Molen PUUR is een nieuwe voer en snack lijn van het merk Witte Molen. De voer lijn is erg compleet meer en er is aan alle diergroepen gedacht.

witte molen puur Zo bestaat er een voeder voor de gevoelige dieren (Sensitive), de jonge dieren (Junior) en er is zelfs onderscheid gemaakt voor de normale hamsters en de dwerghamsters.

Er is echt stilgestaan bij de ingrediënten van de voeders. Zo heeft Witte Molen de PUUR lijn samengesteld uit enkel en alleen natuurlijke ingrediënten. Er is geen ruimte voor toegevoegde suikers, kleur- geur- of smaakstoffen.

Bij de Cavia is natuurlijk stilgestaand bij de vitamine C behoefte en is het Cavia voer daarom speciaal Verrijkt met 1000 mg/kg gestabiliseerde vitamine C voor een uitstekende gezondheid.

De Hamsters mogen genieten van toegevoegde eiwitten in de vorm van gedroogde meelwormen en de Konijnen komen geen vezel meer tekort!

Ook de Chinchilla en de Degoe hebben een eigen voeding gekregen die geheel is aangepast aan de voedingsbehoefte van deze dieren.


BEKIJK HIER DE COMPLETE WITTE MOLEN PUUR LIJN

Hamsters tasten toe!

Op het onderstaande filmpje is te zien hoe de Russische Dwerghamstertjes genieten van een portie Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends

BewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »