Winnaar van de Back 2 Nature actie is...

Winnaar van de Back 2 Nature actie is...

Iedereen die in de maand mei een verpakking Back 2 Nature heeft gekocht, heeft een uniek lotnummer bij zijn bestelling ontvangen. Dit lotnummer geeft kans op een half jaar gratis back 2 nature. Bekijk het filmpje om te zien wie we hebben uitgeloten!

Er zit een lootje aan je pakbon

Ja dat kopt inderdaad. Iedereen die een verpakking Back 2 Nature bodembedekking heeft besteld heeft een lootje aan zijn pakbon geniet gekregen. Van al deze pakbonnen hebben wij een kopie gemaakt met hetzelfde lotnummer eraan vast.

Spannend!

We vonden het zelf ontzettend spannend om een winnaar uit te loten! Hartstikke leuk om iemand blij te maken met maarliefst een half jaar gratis Back 2 Nature! Er zijn in totaal ruim 50 lootjes verdeeld en nu komt dan het grote moment, we gaan er 1 uitloten. Kijk mee en kom erachter wie deze fantastische prijs heeft heeft gewonnen!Bedankt!

Iedereen harstikke bedankt voor het mee doen. We gaan in de toekomst vast en zeker nog meer leuke acties houden! Wellicht komt een half jaar back 2 nature nog een keertje langs. Wij hebben in ieder geval veel plezier en gezonde spanning gehad! :)


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »