We zijn elke zaterdag geopend!

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0
We zijn elke zaterdag geopend!

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar beginnen we graag met goed nieuws! We hebben namelijk onze openingstijden uitgebreid en zijn vanaf januari 2019 elke zaterdag geopend. Een mooie bijkomstigheid is dat uw bestelling hierdoor ook op zaterdag verzonden wordt en op maandag geleverd wordt.

zaterdag geopendTWEE BELANGRIJKE DOELSTELLINGEN BEREIKT

De vraag naar een snellere levering en een uitbreiding van de openingstijden rondom het weekend waren voor ons twee belangrijke doelstellingen om te bereiken. We zijn dan ook erg blij dat we onze service kunnen uitbreiden en u ook op de zaterdag van dienst kunnen zijn!

UW BESTELLING AFHALEN OP ZATERDAG

Uw bestelling afhalen kan bij ons elke dag. De zaterdag is voor veel mensen echter een prettige dag om dit te doen. U kunt uw bestelling zoals u gewend bent online plaatsen en voor afhalen kiezen. U ontvangt van ons een berichtje zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Dit is doorgaans binnen 30 minuten (tijdens de openingstijden).

U kunt uw bestelling afhalen op de volgende dagen:

Maandag: 09:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 16:30 uur
Woensdag: 09:00 - 16:30 uur
Donderdag: 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 11:00 - 15:00 uur

UW BESTELLING VERZONDEN OP ZATERDAG

De zaterdag brengt echter nog meer voordelen met zich mee. Wij kunnen namelijk uw bestelling ook op zaterdag versturen als deze voor 15 uur geplaatst is. Hierdoor ontvangt u uw bestelling maandag al in huis!

KLANTENSERVICE

Voor al uw vragen staat ook onze klantenservice op zaterdag graag tot uw dienst!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »