Vraag van de maand - Cavia Vitamine C druppels

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Cavia, vitamine c
  • 3
Vraag van de maand - Cavia Vitamine C druppels

Ik geef mijn cavia's vitamine door druppels op het voer te doen alleen nu eet de ene cavia meer dan de ander, hoe wee ik zeker dat beide cavia's genoeg vitamine C binnen krijgen?

Beaphar vitamine c tablettenAls je meerdere cavia's hebt is het erg moeilijk te overzien dat beide cavia's genoeg binnen krijgen. We raden mensen met meerdere cavia's dan ook aan de druppels per cavia op iets lekkers te geven (bijvoorbeeld een stukje appel) of om vitamine tabletjes te geven.


De tabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak waardoor de cavia vaak in een keer het tabletje opeet. Door elke cavia een eigen tabletje te geven ben je er zeker van dat ze de juiste hoeveelheid binnen krijgen.


Reacties

  1. Charlotte Charlotte

    Ik heb dat probleem ook, maar dan op een andere manier. Mijn ene cavia is werkelijk gék op de vitamine C tabletjes, terwijl mijn andere cavia ze vreselijk vindt. Nu verpulver ik ze vaak en doe ze dan door het drinken, maar ook hier is het hetzelfde probleem!
    De tip om druppels op een stukje appel of paprika te doen vind ik echt super, dat ga ik met mijn tabletjes (verpulverd) ook eens proberen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »