Blog over Knaagdieren!

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren Het Rodipet Heureka Looprad is een bijzonder looprad om te zien, maar ook om in te rennen! Het looprad is ontstaat na vele ontwikkeljaren. De fabrikant Rodipet is een vooraanstaande fabrikant van zeer hoogwaardige knaagdierproducten, een echte expert op het gebied en dat is terug te zien aan het geweldige looprad dat Rodipet heeft ontwikkeld voor de dieren! In deze blog vertellen we je alles op het Heureka Looprad!

De oplossing voor de looprad plassers!

De oplossing voor de looprad plassers! Heb jij er ook zo één? Een knaagdier dat maar in zijn looprad blijft plassen? Als het looprad van kunststof is dan is er nog niet zoveel aan de hand, maar als je voor een houten loopradje hebt gekozen en je knager besluit daar zijn toilet van te maken dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig hebben wij de oplossing!

DIY Zandbak voor knaagdieren

DIY Zandbak voor knaagdieren Heb je een oud houten looprad? Niet weggooien! We laten je graag zien wat je er nog mee kunt doen ;) In een eerdere blog lieten we al zien hoe je er een reuzenrad met snacks van maakt. Nu laten we je zien dat je er ook een geweldige zandbak van kunt maken.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »