Blog over Knaagdieren!

Muis als huisdier

Muis als huisdier Veel mensen worden kriebelig als ze horen dat er een muis in huis is, maar wij worden daar helemaal enthousiast van! Want het zijn hele gezellige huisdieren aanwezig. Muizen zijn ontzettend leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel vrolijk, intelligent en hebben een vrij eenvoudige verzorging nodig.

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster?

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster? Het kan gebeuren dat je dwerghamster selectief eet. Zeer frustrerend! Maar je kleine vriend kan er niet altijd iets aan doen. De combinatie van oerinstinct, de beschikbaarheid van heerlijk voer en de drang zorgen ervoor dat het eetgedrag beïnvloed kan worden. Wij leggen je graag uit wat de achtergrond is van selectief eten en wat je eraan kunt doen.

De Gezondheid van je Knaagdier & Konijn

De Gezondheid van je Knaagdier & Konijn We willen natuurlijk allemaal dat onze dieren gezond zijn. Echter kunnen alle dieren een keer ziek worden. We willen er natuurlijk alles aan doen om dit te voorkomen. Er volgen straks enkele tips om je dier zo gezond mogelijk te houden. Echter kan het dan nog voorkomen dat een dier ziek wordt. Het is dan heel belangrijk dat dit door het baasje op tijd herkend wordt. Zo kan er op tijd een dierenarts ingeschakeld worden.

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »