Blog over Knaagdieren!

Zelfgemaakte Drinkfleshouder

Zelfgemaakte Drinkfleshouder De meeste drinkflessen hebben een handig ophangsysteem en zullen geen speciale houder nodig hebben. Maar als je eens iets heel anders in het verblijf zou willen plaatsen of als je knaagdieren de flesjes van het glas af trekken dan kan deze drinkfleshouder weleens heel handig zijn! In deze blog laten we je zien hoe je een zelfgemaakte drinkfleshouder kunt maken.

Elmato Vrijdag!

Elmato Vrijdag! ... en dat betekend korting op alle Elmato artikelen. Gebruik de kortingscode "elmatovrijdag" en ontvang alleen op Elmato vrijdag korting op uw Elmato aankopen.

Stappenplan voor een happy hamster

Stappenplan voor een happy hamster Via onze Facebook groep krijgen we ontzettend veel leuke en handige tips binnen. We noteren ze allemaal! Deze keer willen we jullie laten zien wat één van onze klanten heeft gemaakt voor haar hamsters. Carolilne Robberecht heeft van ijsstokjes/mengstokjes relingen gemaakt. Het ziet er schitterend uit en is eenvoudig en leuk om te maken. Volgens Caroline knagen de hamsters het ook niet kapot.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »