Supreme Badzand in een nieuw jasje!

Supreme Badzand in een nieuw jasje!

Supreme Badzand heeft een nieuwe verpakking! Het populaire chinchillazand is nu beschikbaar in een hersluitbare koker.

We hadden al gehoord dat er een nieuwe verpakking aan kwam, maar het is toch vreemd als deze eenmaal binnen komt. De verpakking is aanzienlijk veranderd en dat is wat ons betreft wel positief!

HERSLUITBARE KOKER

Koker is hersluitbaar en dat is een groot pluspunt want nu kan er geen vocht bij het zand komen. Daarnaast blijft het zand langer vers als de verpakking goed afgesloten kan worden.

MINPUNTJE

Een minpuntje is wel dat de koker wel heel makkelijk open gaat en het zand eronder niet beschermt wordt met een afsluiting. Dat wil zeggen: koker open zand eruit. Voor ons een uitdaging bij de verzending want we willen natuurlijk niet dat je een doos vol zand ontvangt. Daarom versturen we het zand met een extra verzegeling die wij zelf aanbrengen. Op die manier zijn we ervan verzeker dat het product in de verpakking blijft :)

supreme badzand chinchilla

SUPREME BADZAND SAMENSTELLING

Het Supreme badzand is verder niet veranderd van samenstelling/structuur. De bekende hoge kwaliteit is behouden gebleven alleen de verpakking is veranderd.

CHINCHILLAZAND GESCHIKT VOOR

Het supreme chinchillazand is geschikt voor: Chinchilla;s, Gerbils, Hamsters en Degoes.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »